-->

09 Haziran 2012

Kendime mektup

Farklı olacak diye sandığımız hiç bir şey aslında farklı olmayacak. Önceki gün, bugünün içinde yine tekrar edecek, dünkü sayıklamaların bugünde devam edecek, güneş yine doğup, yine batacak.
Yalnız yaşıyorsan bi ekmeği 2günde zor bitireceksin, evin kapısını anahtarınla açıp içeri girecek ve olmayan birini arayacak gözlerin. Tuvalete sıçmak için girdiğinde bir gören olursa ayıp olur korkusunu yaşaman gerekmediği için kapıyı ardına kadar açık bırakacaksın. duştan öylece, yani anandan çıktığın ilk günkü halinle çıkıp içerde dolanacaksın ve sonra uyuyakalıp sabah uyandığında çıplaklığını örtme telaşı yaşamayacaksın.
Bugünde hergünkü gibi olacak. hiç bir farkı olmayacak çünkü sen yalnızlıkla evlisin. Çünkü sen çok iyi birisin ve hayatına girenlerle sadece arkadaş olabilirsin.

Aşık olmak istiyorsan, yanında sana taparcasına seven biri olsun istiyorsan içinde biraz nefret olmalı, insanları sevmemeli ve biraz cinsiyetçi kişiliğin olmalı. Esmerlere bayılıp, sarışınların peşinden koşmalısın, aptalları sevip, zekilerden nefret etmelisin. Yani aşık olmak istiyorsan oyunu kurallarına göre oynayacaksın. Ama hayır sen bi sikim yapamazsın. Oynamayı bile bilmiyorsun çünkü senin kayıtsız şartsız herkese kucak açan, böyle olduğu için de beş para etmeyen bir bedenin var ve sen farkında olmana rağmen, görmezden geliyorsun ama, biliyorsunki insanlar artık kucaklaşmayı değil, arkadan kucaklanılmayı yalnız istiyor. Yanlış yoldasın dostum ve bu yüzden kendini düzeltmelisin stop.

1 yorum:

  1. şu resme bak!! ne kadar esprili bir kişilik olduğunu söylemiş miydim sevgili hayat erkeği?
    seni şarlo ile özdeşleştirdim bunun suçlusu sensin :))

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.