-->

15 Nisan 2012

Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?

Geçen hafta öküzherif'le olan gezme tozmalardan sonra, onunla aramızda bi bok olmayacağı fikrine tamamen alıştıktan sonra artık onu çok fazla rahatsız etmemeye başladım. Ama benim aksime o şimdi daha fazla ilgili olmaya başladı ve hatta bu ilgisi gittikçe "e hani biz çıkıyorduk" havasıyla kendini göstermeye başladı. Ben ise onu duygusal olarak tamamen sildim ve silme işlemini gerçekleştirirkende, kafamdan onun hakkında "ya zaten o şişman ve ben onun yanındayken hepten zayıf görünüyorum, ya biz onunla uyuşmayız çünkü o sürekli çalışıyor ve mesai sonraları da birileriyle buluşmasa ölür, zaten götü de benimkinden büyüktü, ya boşvereyim onu ya, ondan bana sadece arkadaş olur, arkadaştan öte bir şey olmaz, zaten zamanla onunla sevişmek istemediğime emin olunca arkadaşlığımızı da bitirir, hem o sex bağımlısının teki ve kendisi bile farkında değil, öff boş ver ya adamın kafasında yarrak yemekten başka şey yok" diye düşüne düşüne tamamen sildim.

Mesela bundan önce o aklıma ilk geldiği anda kalbim küt küt, götüm pıt pıt atardı. Ama şimdi ıııh. Değil kalbimde bi hareketlenme, pipimde bile hiç bi sikim kıpırdama yok. Yani o derece adamı öldürdüm içimde. Tabii öldürme işlemini gerçekleştirirkende sanırım içimde bi şeyleri daha öldürdüm. Çünkü yeni tanıştığım bir çocuk bana ölüp bitmesine rağmen ben hiç bir şey hissetmiyorum. Hatta çocuk o kadar tatlı, o kadar hoşki, adını balkabağı bile bıraktım. Ama işte hiç bir şey hissetmiyorum. Oysa çocuğun allah tarafından benim özel siparişim üzerine yaratıldığından bile o kadar eminimki, ama işte dedimya; hiç bir şey hissedemiyorum. Böyle bi kütük gibiyim ve onunla öpüşürken bile sadece rol yapıyorum. Tabii ben rol yaparken o rol yaptığımdan tamamen habersiz. Aslında tamamen rol yapmıyorum, sadece belki çok içten gelircesine davranırsma ona karşı derin bir şeyler hissederim diye kendimi sıkıyorum, ama ıııhhhh olmuyor. Çocuk ise çoktan leyla oldu, gel desem geliyor, git desem gidiyor. Gecenin bi yarısı dışarı çık desem çıkıyor, gün içinde "derslerini siktir et gel sevişelim sonra gider devam edersin" dediğimde hemen geliyor. Tüm bunlara rağmen bende tık yok.

Neyse işte balkabağı'nı geçip öküzherif'e dönecek olursak. İşte ben bu ara öküzün üstüne fazla düşmeyince o ilgilenmeye başladı ve bende, durumu o da çaksın diye çok fazla laf sokmaya başladım. Geçen de yine böyle "ne yapıyorsun" mesajı atınca aramızda şöyle bi konuşma geçti:
+ne yapıyorsun?
-hiç ne yapıyım. işte her zamanki işlerim falan. biraz da yorgunum. sen ne yapıyorsun, nerdesin?
+evdeyim bende.
-hmmm
+konuşsana. tam mal oldun heeee tam
-ne konuşayım?
+bu mu yani. zamanında bıdı bıdı konuşuyordun.
-sende herkes gibi zamanında ağzımın ortasına sıçtın. artık konuşasım gelmiyor. zaten kimi biraz sevsem, kimin yanında kendim olsam çok geçmeden ağzıma sıçıyor. akıllanmıyorum da. ama olsun alışkınım. artık eskisi gibi çok takılmıyorum "demek herkes aynıymış" deyip geçiyorum. ağzımı açtım bekliyorum, sıradaki gelsin.
+sana böyle davrandım öyle mi? hee? sen bana neler yaptığını düşünüyor musun?
-ne yaptım? bak ben söylüyorum, sende söyle. zaten şimdiye kadar sikişmek istemen dışında hiçbir şey söylemedin.
+az hakkımı versen
-ne zaman ağzın açılsa sex, sex, sex deyip durdun. sex dışında duygularından hiç bahsetmedinki?
+yuh diyorum
-yuh deme, söyle işte bileyim ne hissetiğini.
+öff tartışma yazma. havamda değilim sadece. o kadar.

böyle bi konuşma geçti aramızda ve sustu gitti. Sonra bi ara şunu yazdı:
+aklıma geldi de, sorayım; zamanın boşa mı gitti?
-zamanım boşa gitmedi, çünkü doğru kişi değilmişsin onu öğrendim. ama iyi birisin, iyi bir arkadaşsın. iyi, iyi, iyi.. o kadar.

Ben böyle dedikten sonra bir şey yazmadı. Kaç gündür öyle suspus bekliyoruz.
Yalnız şunu söyliyim; cidden artık içimde bir şeylerin öldüğünü hissediyorum. Hemde çok kötü bir şekilde ve bu beni çok korkutuyor.

1 yorum:

  1. yazıp yazıp siliyorum.
    fakat ufak çaplı iletişememe faciamızdan sonra ne söylesem havada kalıcak gibi gelio. sanki ben hep havada bırakıcam ve sen mutluluk baloncuklarından hiçbirini patlatamican fln...

    öyle işte.

    ben değil ama chris iyi gelir bi dene bence:
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=g9gsF7q1nLg&NR=1

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.