-->

30 Mart 2012

insan neden karşındakinin hayatında nerde olduğunu bu kadar önemserki. oysa ben böyle değildim çok değiştim çok

Bi kaç gündür öküzherifle kavgalıydık. Kavganın nedeni tabiki yine onun gidip kendini birilerine siktirmesi idi ve sonrasında benim atan şalterlerimdi. Tabii atan şalterler sonrasında ağzıma geleni söyledim ve sonrada "tamam. madem öyle herkes kendi kafasına göre yaşasın" deyip noktaladım. Ertesi gün de biriyle tanıştım ve onunla yiyişmeye başladık. Yiyişirken aklım hep öküzherif'te olduğu için doğru dürüst sevişemedim bile. Sanırım sevişmemin nedeni öküzherif'e olan kızgınlıktan dolayı gerçekleşiyor olduğundan dolayı bi türlü içim rahat etmedi ve yarıda bırakmak zorunda kalıp adamı olduğu yerde bırakıp eve geldim. Ama ertesi gün başka biriyle buluştum ve mekan ev olunca bi güzel yiyiştik. Aklımda adamın ekşi ağız tadı yalnız kaldı, onun dışında bi bok yok. Başka zaman olsa bu ikisine de aşık olabilir ve hatta ilkinin kölesi bile olabilirdim. Ama şimdi aklımda öküz herif varken hiçbir bok anlamadım. Sanırım ben bu adamı seviyorum, ama o beni sevmiyor. Ya da buna benzer bir şey. Ama şu kesinki; bu belirsizlik beni öldürüyor.

Onun neden bana ilgi gösterdiğini de bilmiyorumki. Gerçi bilmiyorum dedim ama sanırım sadece sikim büyük, kalın ve damarlı olduğu için olsa gerek ki bana ilgi gösteriyor ve ben birinin bana bu tür şeyler yüzünden ilgi göstermesinden nefret ediyorum. Hayır abi, karşımdaki beni eğer kendine girecek bir sik olarak görüyorsa gitsin atlarla, gergedanlarla sikişsin, o da rahatlasın, bende. bide insanın kendini bir cinsel obje olarak algılandığını farkettiği an çok kötü lan. Şimdi kadınları daha iyi anlıyorum.  ve diyorumki; canlarım. allah, öyle düşünen tüm erkeklerin belasını versin..

Bide ben piçe "ya biz senle neyiz, bana onu söyleki sana ona göre davranayım. bana hiç bir şey söylemiyorsun ve ben, senin hayatımdaki yerini bilmediğimden olsa gerek içim rahat olmuyor. söyle bileyim de ona göre yaşıyım. bilmeden yaşayınca kendimi bok gibi hissediyorum" diyorum ama o "öfffff ne bileyim abi neyiz. bırak işte ne olacaksa olsun. daha 2 aydır tanışıyoruz her şey zamanla olur" diyor. Oysa ben hiç öyle zamana bırakma olaylarına girmedim. Ne yani, zaman mı bize ne olacağımızı söyleyecek. sikerim lan öyle o zamanı. Amcık sen ne olduğumuzu bilmiyorsan, ben ne yapıcam. Ben bizim ne olacağımızı bilmek istiyorum.
İşte ben böyle şeyler söyleyince, o da bana "başladın yine beynimi sikmeye" diyor ve beni susturuyor.

Zaten geçen de yine bu sözü kullanınca, bende ona "beynini sikmesem gidip kendini başkalarına siktiriyorsun, sonrada gelip benim gözlerimin içine anlamlı anlamlı bakıyorsun" dedim ve olay koptu. Bi ondan, bi benden deyince iyice bi kavga ettik ve ben en sonunda atan şalterlerim yüzünden "tamam. madem öyle herkes kendi kafasına göre yaşasın" deyip, bide üstüne siktir çekip arabanın kapısını çarpıp indim. Oda bana laf söyleyememenin acısıyla gidip kaza yapmış, sonra şöförle de birbirlerine girmişler. diğer şöför bizimkinin kafasını yarıp kaçmış. Bu da karakola falan gidip adamı şikayet falan etmiş derken, geceyi karakolda geçirmişler falanda fıstık.

Bu olayın ardından biz bi kaç gün suspus bekledik derken, o yine mesaj attı ve "hayırdır bir şey mi var, bi kaç gündür niye suskunsun" dedi ve bende "yoo bi şey yok" dedim ve yine muhabbettimiz başladı. Amcığın en çok da bu huyunu seviyorum. Onca kavga gürültü edip, birbirimize saydırıyoruz ama ertesi sabah yine hiçbir şey olmamış gibi selam veriyor konuşuyor falan ve içim bi hoş oluyor.
Oysa benim ona yaptığımı bi başkasına yapsam, ertesi gün cesedim lağım çukurunda bulunur. Valla bana iyi sabrediyor. Gerçi düşününce bende onu alttan aldığım zamanlar oluyor ama sonra sikerim lan altını sütünü deyip anında saydırmaya başlıyorum

Neyse konu şuki, onunla ne yapıyoruz ne ediyoruz hiçbir fikrim yok. Sadece işte sık sık buluşup yiyişiyoruz ve bunun bir adı yok. Sadece yiyişmeye dayalı bir ilişki bu. Ona da "aramızda duygusal bir şeyler olmasını istiyorum. aramızda böyle belirsiz bir şey varken, senle ne yapacağımı, sana nasıl davranacağımı bilemiyorum. her şey belli olduktan sonra yiyişmek istiyorum" dediğim de de "ayyy yine başladı" deyip lafı ağzıma tıkıyor amcık. ama doğruya doğru anacım, beni hayatının neresinde tuttuğunu söyle sana ona göre davranayım. Ama yok. Piç hiçbir şey söylemiyor ve hayatım işte böyle büyük bir belirsizlikle geçip gidiyor.

2 yorum:

  1. insan bedenle yetinmiyor işte hayat erkeği, sevdiğinin ruhunu da istiyor. keşke bedenler yetiyor olabilse, o bedenin her santimini yaşamak yetse...

    ben özgür ilişkiden yanayım ama bu her önüne gelenle cinsellik yaşamak şeklinde değil tabi. ilişkiler kişileri bir süre sonra baskılar ve nefes alamaz hale getirir. bu noktada da kişilerin "ortak" kararla kendilerine özgürlük alanları yaratmaları gerekir.

    hayat erkeği sanırım sen bu ortak kararda şimdilik yer almıyorsun, sorun bu. senin düşüncen önemsenmiyor gözüküyor. bu da "aramızda şimdilik bir şey yok" denilerek haklılık kazandırılmaya çalışılıyor. sana tavsiyem onu bırakamıyorsan, sadece onun bedenin tadını çıkarmaya devam etmen aynen onun yaptığı gibi. sana elde ettim refleksiyle yaklaşıyor. bu refleksin en kötü tarafı da duygusallığın ötelenmesidir. bu sebeple bırak onun kuralları geçerli olsun. şikayetlenme, en azından ona karşı bunu fazla dillendirme ...
    belirsizlik dediğin şey, onun duygusal anlamda sana karşı daha az yoğunluğu ve sen şikayetlendikçe bunun oluşmasına daha da bir engel olacaksın...

    hayat erkeği anını yaşa. sevdiğin biriyle sevişmenin tadını sonuna kadar çıkar ve şimdilik bekle ...

    YanıtlaSil
  2. yazıyı okurken önce öküz heriften sonra diyaloglardan biraz aklım karıştı kızların yaptığı muhabbet belirsizlik falan sonra eşcinsel olduğunu okuyunca her şey aydınlandı aslına bakarsan hiç bi fikrim yok sizin gruba ait ama olsun istiyorum bir de cinsle falan da alakası yokmuş yani yine aynı zırvalıkları yaşıyor insan onu gördüm yazında. amma uzun yorum oldu son olarak hayat erkeği de iyiymiş sevdim yeni dikkat ettimde :)

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.