-->

08 Ocak 2012

Hamama girdim hamam sıcaktı, delikten baktım herkes çıplaktı

Dün sabah uyandığımda aklımda ne yapcağıma dair hiç bi bok yoktu. Normalde de zaten hiç bi bok olmaz. Ama evde kendimden iyice sıkılınca, dışarı çıktım ve çiseleyip duran yağmur altında saatlerce sokaklarda dolaştım. Ellerim ceplerimde, ayaklarım altımda, gözlerim birilerini arar gibi sokakları arşınlarken önüme bir hamam çıktı. Saatlerdir sokakta bi bok varmış gibi dolaşıyor olduğumdan dolayı üşümüştüm ve üşüdüğüm içinde bu fırsatı kaçırmıyım deyip girdim içeri. Bayaa büyük ve kalabalıktı. Soyunup peştemalımı bağladım ve girdim hamama. Etrafta göbekli möbekli onlarca çıplak erkek vardı. Düşünebiliyor musunuz sadece erkekler. Kalabalığın içine serpiştirilmiş bi kaç tane kaslı maslı da görünce kendimi bi an cennete düşmüş gibi hissettim. Hele bide bazılarının, gençliğinde pazularına aslan diye yaptırdıkları dövmelerin, şimdi sarkan bedenleri sayesinde kedi yavrusuna dönen dövmeleri, yüzlerinde façaları, sırtlarında kimbilir hangi dostlarından yediği bellirsiz derin kesikler sonrası atıldığı belli dikiş izleri olunca kendimi iyice onları seyre dalmışken buldum.

Kirli sakalın çıplak bi bedene yakışmadığına burda şahit oldum. Hele birde o beden parlak ve ışıl ışıl ise sakal çok gereksiz duruyor. Ama hafif kıllı göğüs kafesi, hafif kıllı göbek ve yüzde de kirli sakal olunca, insanın anında peştemalı indirip domalası geliyordu. Bi kaç defa domalmamak için zor tuttum kendimi. Sonra baktım olacağı yok kalktım girdim saunaya. İçeride 4-5 kişi daha vardı. Her hallerinden sohbet etmek için her fırsatı değerlendiren yalnızlar olduğu belliydi. İstemsizce "offff" dediğin anda bile içeridekilerden biri dönüp "çok sıcak değil mi?" diye sohbeti açıyordu. Sessiz dursan "ya sende hiç etkilenmedin, bize bak hayvan gibi terliyoruz" diye sohbet konusu açıyorlardı.

Hepsinin de buraya yıkanmak ve sosyalleşmek için geldiği belliydi. Ama onların aksine ben ne sosyalleşmek için, ne de yıkanmak için gelmiştim. Tam aksine üşüdüğüm için gelmiştim. Sorulan soruları tebessümler arasında "evet çok sıcak" ve "yeni geldim birazdan terlerim" herhalde diye kısa kısa cevaplayıp sohbetin köküne kibrit suyunu bocalıyordum. Benden bi bok olmayacağını anlayınca tekrar kendi sohbetlerine döndüler.

O sırada yaşlı göbekli ve gençliğinde çok yakışıklı olduğu her halinden belli biri geldi. Üst basamağıma oturup bide bacak bacak üstüne atınca taşşakları alttan sallanıverdi. Taşşaklarınının alttan sallanması bittiği anda, o da diğerlerinin sohbetine ortak oldu. Osmanlı tarihi, atatürk, yahudilerle bir yaşamak, ermeniler ve rumlar derken, uzay teknolojisi ve amerikanın gittiği her yere savaş götürmesini derinlemesine konuşup tartıştılar.

Bende o arada onun arada sırada öksürmesinin ardından taşşaklarının hafiften sallanmalarını izliyordum. Siki bacak bacak üstüne attığı için arada kalmış olmalıydı ve bu yüzden de bi türlü aşşağı düşmüyordu. Sonra bi ara ayaklarını değiştirdi, diğer ayağını diğerinin üstüne bıraktı. Öyle yapınca manzara hepten değişti ve sadece hafif kıllı bacakları geriye kaldı. Bende bi şey göremeyince iyice terlediğime karar verdim ve saunada çıkıp hamam'a girdim.

Ortadaki sıcak taşın üzerine uzanıp, tavandaki deliklerden içeri süzülen ışığı seyre koyulup biraz kestirdim. Uyandığımda etrafımda yeni gelenler olduğu her hallerinden belli, bedenleri çirkin, yüzleri güzel bir kaç yakışıklı gördüm. Arada sırada ufak bakışlar attım, onlar bana attı. Sonra herkes yıkandı kahkahalar sohbetler derken saatler geçti, bu sırada bende 4 kişilik bölümlerden birine girdim ve yıkanmaya başladım. Sıcak su bedenimden her aşşağı indiğinde sikim biraz daha uyandı ve bu sırada yaşlı biri içeri girip karşı tarafa oturdu. Peştemalını sıyırıp bacaklarının arasına sıkıştırarak yıkanmaya başladı ve iyice sabunlanınca da peştemalı hepten aşşağı düştü. Saçlarını siyaha boyamış olduğundan gençlere ilgi duyduğunu belli ediyordu. Az sonra elinden sık sık sabununu düşürüp tekrar tekrar yerden alınca götünü hepten açıp açıp domaldı bana.

O böyle yapınca aklıma benim yaşlılığım geldi. Acaba bende yaşlanınca onun gibi mi olucam. Böyle hamam  köşelerinde birilerinin dikkatini çekmek için götümü açıp sürekli domalacak mıyım? bende böyle birileri bana dokunsun diye türlü şaklabanlıklar yapcak mıyım? ya yaşlanınca bu adam kadar sağlıklı olamayıp birilerine muhtaç kalırsam ne olacak halim. kim bana bakacak, ne olacak bana acaba diye düşüne düşüne onun yıkanışını izledim. Kısa boyu, kendine iyi baktığı her halinden belli bedenine rağmen, beyazlaşmış göt kılları yaşını ele veriyordu. Acaba bende yaşlanınca 20lik delikanlıların bir anlık dalgınlıklarına alet olmak isteyecek miydim? Zaman ne pis bir şeysin sen öyle, en kralını bile yaşlandırıp ona buna domaltıyorsun.

Ahh sanırım yaşlanmaktan çok korkuyorum. Düşünsene gençliğinde bi sikim olamamış biri yaşlanınca ne hallere düşecek. Bazen sokakta yatıp kalkan şarapçıları görüyorum. Üstü başı çamur içinde ama elinde şarap şişesi eksik olmuyor. Acaba ayık olmak canlarını yaktığı için mi sürekli sarhoşlar diye düşünmeden edemem. Kimbilir belki ayık olmak, sadece canlarını yakmıyordur, ayık olmak bedenlerini de görünmeyen alevler için cayır cayır yakıyordur ve onlarda; daha az acı çekmek için sürekli sarhoş olmayı seçiyorlardır.

Ben böyle düşüncelere dalmışken yaşlı adam kafasından aşşağı tas tas su dökmeye başladı. Su dökme işi bitince bana dönüp baktı. Bende "istersen şuraya geç ve rahat ol" dedim. O da yok böyle iyi dedi ve sabunu alıp götünü sabunlayıp kenara bıraktı. Sonra da götünü hafifçe kaldırıp bana doğru döndü ve göt deliğini okşamaya başladı. O sırada onu her ne kadar çirkin bulduğumu kendi kendime söyleyip sakin kalsamda, sikim benden farklı düşünüyor olmalıydıki çoktan şahlanmıştı bile. Onun göt deliğini parmaklası eşliğinde sikimi çıkarıp asıldım ve onun "waw çok güzel" gibi sözleri eşliğinde boşalıp, ardından da hemen bir iki tas su dökünüp o bölümden çıktım. Çünkü osbir çekmeseydim, adamın yaşlı başlı haline bakmadan kesin onu sikerdim. Hamamın ortasındaki taşın üzerine uzanıp biraz dinlendim ve sonra keseciyi çağırdım. Güzel bi kese attırdıktan sonra suyun altında günahlarımdan arınırcasına defalarca yıkandım ve rahatlayınca çıkıp eve geldim. Şimdiyse; "yaşlanınca ne olacak bana" diye düşünmekle meşgulum. Böyle düşündüğüm zamanlarda "acaba olgunlardan hoşlanıyor oluşumun nedeni; yaşlanmaktan korkuyor oluşum mu?" diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü her na kadar zamana hükmedemiyor olsan bile, zamanın eskittiği birine hükmedebiliyorsun.

Gey hamamlar hakkında yazılan bu güncel yazıyı da beğenebilirsin:
İstanbul'daki Gay Hamamlar Listesi: http://hayaterkegi.blogspot.com/2020/01/istanbuldaki-gay-hamam.html

30 yorum:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha.
    her hamama giren mutlaka bir tane düşürüyo!
    benim de var maceralarım ama senin gibi hafif meşrep olmadığımdan anlatmıyorum orda burda! :D

    ahhahahha
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. Bir sürü işim var ve gelip senin götü kalkmış, siki inmiş hikayelerini okuyorum. Okurken tebessüm ediyor ve arada düşüncelerini düşünüyorum.

    Gerçekten yaşlılık kadar sikik bir vaziyet olamaz. Düşünsene, tüm o güzelliğin gittiğinde kendini para ile siktiriyorsun. Kendini pazarlayan bir sokak yosmasından farksız.

    Evet.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ve doğrudan, samimiyetine hayran kaldım, epey de erotik buldum bu hikayeyi.

    YanıtlaSil
  4. Gayet iyi ve açık bir yazı olmuş :)
    Teşekkürler

    Saygılarımla
    Pozitif Teknik Produksiyon
    Yasin Décadence
    http://blog.byyasinc.com

    YanıtlaSil
  5. Sapkınlık özendirme yalanları... Gençken seçiminde neysen ihtiyarlayıncada o kalırsın.

    YanıtlaSil
  6. Benide gotururmusunus o hamama

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bu hamam nerde merak etdim yakinsa bende gideyim bari birisi cikar bitane olgunda. bana kayar ama ben anlatmam sevmem anlatmayi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişhane yokuşunda perşembe pazarın giriş caddesinde orda her istediğini bulabilirsin tellak lara buaşma

      Sil
    2. Önemli bir detay neden tellaklara bulaşma uyarısında bulundun ???

      Sil
  8. Nerdeymis bu hamam ben gemlikde yaşıyorum

    YanıtlaSil
  9. Bende bakıyorum böyle bi hamam

    YanıtlaSil
  10. Bende hamama götürüp sikermisiniz olgun istiyorum

    YanıtlaSil
  11. Yazını üzerinden 12 yıl geçtikten sonra tesadüfen bulup okudum. Yorumumu okuyacak mısın bilmiyorum bile. Ama hissettiklerin gayet normal. Bence neredeyse tüm gayler böyle hissediyordur diye düşünüyorum. Yalnızlık zor. Hatta heterolardan bile böyle düşünen çoktur. Maalesef zamanı durduramıyoruz, zamanın bize “verdiklerini” geri iade edemiyoruz. Bu yüzden bence olabildiğince şu anın kıymetini bilmeliyiz be tadını çıkarmaya çalışmalıyız. Bunun yanında ruhsal ve bedensel sağlığımıza da dikkat etmek gerekiyor. Gençliğimizi güzel geçirirsek (hoş ben artık genç de değilim ama hala yaşımdan bi 10 yaş genç hissediyorum) en azından anlattığın adamın yaşına geldiğimizde geçmiş günleri-hatıraları anarak bir miktar mutlu/tatmin olabiliriz. Neyse çok uzun oldu ama, kısacası yaşın değilsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "yaşın değilsin" tespitin çok güzel. gerçekten öyle. hiçbir zaman yaşımda hissetmedim.

      Sil
  12. sakarya Adapazarında odabaş hamam tam bu şekilde. herşey rahat ve güzel

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.