-->

11 Kasım 2011

Sanırım kuşum aydın öldü =(

Artık canım hiç sex yapmak istemiyor. Sexi bırak osbir bile çekemiyorum artık. Lan benki günde 3 posta elimi sikmesem içim rahat etmezdi, ama şimdi ıııh, kafama sıksalar osbir çekemiyorum. Bazen gün içinde deneme sürüşü yapmak için kendimi tuvalate kapayıp kuşumla oynuyorum ama ııh olmuyor. Canım istemeyince, tokatlamama rağmen bana mısın demiyor ve hiç kıpırdamıyor bile.

Durum böyle olunca, acaba diyorum sex bağımlılığından kurtulmak isterken, beynime yanlış komutlar verip iyice asexüel mi oldum ne oldum anlamadımki. Gerçi bende beyin de olmadığı için ne yaptığımın farkında da değilim ya neyse. Yalnız şu bir gerçekki; artık kuşum ötmüyor.

Aslında tam olarak ötmüyor değil. Mesela geceleri uyuma problemi yaşadığım için osbir çekiyim diyorum ama canım istemiyor. Sonra o anda porno açıp izlemeye başlıyorum ve yatağa sürtüne sürtüne pantolonuma boşalıp uyuya kalıyorum. Sabah uyandığımda da mis gibi uyku çekmiş oluyorum. Ama aynı şeyi gün içinde osbir çekmek için denediğimde kuşumdan hiç ses çıkmıyor. Sanırım iyice bana küstü, hiç konuşmuyor.

4 yorum:

  1. ölmez ölmez. havalardandır belki. gri hava da benim de canım bir şey istemiyor.

    kuşlar ölmesin hagshafshfa

    * bu arada beni sallamıyorsun sanki, uyuz oluyorum bu duruma haberin olsun!

    YanıtlaSil
  2. hmm senle aynı fikirdeyim hayat erkeği; muhtemelen fazla komut vermişin ;)

    fakat ne derler bilirsin: her kışın bir baharı vardır. sevgiler.

    P.S yazım tarzına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. sex bağımlısı deyince tıkanma geldi aklıma güzel kitaptır.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.