-->

02 Ekim 2011

Öyle bir geçirirki zaman, tam dibe değecekken farkına varırsın

"Hayatıma girdi mi çıkmayacak adamı arıyorum" deyip her karşıma çıkanla seviştikçe aslında dibe doğru gittiğimi farketmemiştim ve geçen hafta gittiğim sikindirik barda, sürekli aklıma gelip duran "acaba ben sex bağımlısı mıyım?" sorularının ardından oturup düşününce kabullenmiştim ya, aslında evet doğruymuş. "Aşk yaşıyorum, adamımı arıyorum" derken yaptığım tek şey; sexmiş.

İşte bu yüzden geçen hafta pazartesi günü iş yerinden izin aldım ve doktora gittim. Sağolsun, patron hemen "hayırdır önemli bir şey mi var?" deyip üstüme üstüme geldi. Bi ara "evet patron bi şey var. Seni görünce sevişmek istiyorum, taşşaklarını ağzıma alıp, bi yandanda osbir çekmek istiyorum. O müthiş dudaklarının tadına bakmak, o geniş omuzlarına yatıp nefesini kulağımda hissetmek istiyorum ve bu isteklerimden artık bıktığım içinde doktora gitmem lazım" diyemedim tabii. Bunun yerine "yok yok sadece gitmem lazım" falan demekle yetindim.

Hastaneye sabahın köründe gitmeme rağmen anca 42 numarayı alabildim ve 42 numaraya da artık sıra ne zaman gelirdi bilinmez bi şekilde öyle oturdum etrafı izlemeye başladım. Anasıyla gelenler, babasıyla gelenler, kocasıyla gelenler derken, ebesiyle gelenlerde eksik değildi. Hele küçük çocuklar. Hey allahım herkese şifa ver tamamda, çocukları ne diye daha en başından hasta ediyorsun tam olarak bi anlasam. Lütfen insanları çocuklarının hastalıklarıyla sınama allahım. Çünkü bazı beyinsizler, seninde kendileri gibi bir işletim sistemin olduğunu sanıp, senin de onlar gibi düşünmediğin gerçeği işlerine gelmediği için, senin çocuklara hastalık vermeni anlayamıyorlar ve bunu anlayamadıkları içinde seni yok sayıyorlar. Hayır biliyorum sen varsın, orda bi yerdesin. Ben hoşlandığım adamlara götümü siktirirken, sende orda bi yerden bana bakıp kıs kıs gülüyorsun. Hatta önceleri neden kıs kıs güldüğünü anlamamıştım. Ama şimdi anlıyorum. Beni tam bi sex bağımlısı yapmışsın ve şimdi de dalga geçer gibi "hadi bakalım bunu yen" diyorsun. Sırf sana inat bunu yenicem ve görceksin; seni, bana güvenmediğin için yarattığına bile pişman edcem.

Neyse işte numaramı aldım ve oturdum. Bekle bekle bi türlü sıra bana gelmedi. Bende çok sonra kalkıp danışmaya "sıranın bana ne zaman geleceğini" sordum, onlarda "öğleden sonra anca gelir" dediler ve bende çıkıp eve geldim. Öğleden sonra tekrar gittiğimde 1 saat sonra anca bana sıra geldi. İçeri girdiğimde biraz çekindim çünkü kadın doktordu. Aslında çekinmek değilde işte sex bağımlısı olduğumu bi kadına söyleyemedim. Çünkü o an utandım kendimden. Doktora da "ya kadın olduğunuz için rahat olamıyorum" falan dedim. Aslında tuhaf bi durum. İnsan sex bağımlısı olmasa belki bi kadınla rahatlıkla sex bağımlılığı hakkında konuşabilir, ama bağımlısı olunca kalkıp "ben sex bağımlısıyım" diyemiyor. Garip gurup bi durum yani.

Doktor da "isterseniz sizi X bey'e yönlendireyim yarın onunla konuşun" deyince, zaten bi gün beklemiş olduğum için 1 gün daha beklemek istemediğimden "yok yok rahatladım konuşabilirim" deyip anında "ben. ıııııımm sanırım sex bağımlısıyım. aslında sex bağımlısı olduğumu düşünüyorum. yada öyle bir şey" dedim. Doktor "neden böyle düşünüyorsun?" dedi. Önce her hoşlandığım kişiyle yatmak isteğimden bahsedemedim ve bu yüzden onun yerine "çünkü çok fazla porno izliyorum" dedim. "Nasıl yani?" dedi. "Her yalnız kaldığım anda, bazen de her fırsatını bulduğum anda" dedim. "Peki bu seni rahatsız ediyor mu, gündelik işlerini yaparken geri kalıyor musun veya sürekli aklında oluyor mu?" diye sordu, bende "yok sadece yalnız kaldığımda, fırsatını bulduğumda falan. Ama işime mani olmuyor. Hatta çalışırken aklıma bile gelmiyor" dedim. "Peki izlemediğin zaman ne hissediyorsun, bi eksiklik hissediyor musun?" diye sorunca bende "yoo izlemeyince naslısa daha sonra izliycem, müsait olunca izlerim deyip çok takmıyorum" dedim.

Aslında bunları söylerken, sadece "her önüme gelenle seviştiğimi" söylemeden o benim sex bağımlısı olduğumu anlasın ve ne yapacaksa yapsın istiyordum. Ama ben bunları söyleyince doktor "bu normal bir şey, ama tabii fazla abartmamak gerekiyor" dedi. O böyle diyince bende dayanamadım ve birazcık homurdanarak "ya aslında öncelikle ben eşcinselim" dedim ve durdum. O anda durmamın nedeni tamamen açık olmaya karar verişimde ve bi an duraksamadan sonra devam ettim "her hoşlandığımla yatmak istiyorum. Hatta kız erkek farketmiyor. Her hoşlandığımla sevişmek istiyorum. Ama tabii sadece erkeklerle yatıyorum" dedim. Kadın durdu bi an ve "yani birden çok partnerin mi var" dedi. "Evet hatta onlarca oluyor. Her hoşlandığımla yatmak istiyorum. Metroda, metrobüste otobüste cafede her yerde gördüğüm hoşlandığım adamlarla yatmak istiyorum ve bir çoğuyla da yatıyorum. Fırsatını bulduğumuz ilk anda yatıyorum. Aslında yatıyorum derken ilişki kısmına girmiyorum ama sevişmenin tüm evrelerini rahatlıkla geçiyoruz. Sadece ilişkiye girmiyorum, ama ilişkiye varıncaya kadar her şey sınırsız bi şekilde devam ediyor ve kendimi tutamıyorum" dedim. Doktor "hım peki eşcinselliğin tedavisi olmadığını biliyorsun değil mi?" dedi, bende "evet evet biliyorum" dedim. Sonra "tamam söylediklerini anladım. Ama bu konu beni aşıyor. Seni x  hastanesine yönlendiriyorum. Ordaki görüşmelerden net bir sonuç çıkar. Orda terapilere katılman gerekebilir. Eğer gerçekten sex bağımlısıysan bundan kutulman biraz zaman alacak" dedi ve önündeki kağıda "cinsel işlev bozukluğu polikliniğine sevki uygundur" diye yazıp bana verdi. Bende rahatlamış bir şekilde kalkıp teşekkür ettim ve çıkıp o hastaneye gittim. Orası o kadar yoğunduki o gün için randevu alamadım ve ordaki adam bana bi kart verip "bu numarayı ara, yada internetten girip yer ayır" falan dedi. Bende işte bi haftadır randevuyla uğraşıyordum ve nihayet bu sabah telefonda bu haftaiçine randevu alabildim. Bakalım ne olacak.

Öte yandan aslında sex bağımlılığını kendime itiraf ettikten sonra daha bi rahatladım ve eski stresimden eser kalmadı gibi. Sanki ruhum boşaldı gibi bir hisle yaşıyorum bugünlerde. Belkide insanın sorununu kabul etmesi asıl tedavinin başlangıcı oluyor olsa gerekki bu yüzden bende rahatladım. Öte yandan yıllardır tanıdığım bi kadın blogger arkadaşıma sex bağımlısı olduğumu söylediğim de bana güldü. Çok zoruma gitti bu durum. Zoruma gitmesinin nedeni; hani beni anladığını ve aslında laf olsun diye değil cidden anladığını sanıyordum. Yazıkki anlamamış beni. Ve insanın her şeyini bilen bi arkadaşı tarafından anlaşılamadığını öğrenmesi çok kötü bi durum. Resmen yıkılıyorsun. Oysa ben şakalarımda, her ne kadar kendimle dalga geçiyor olsam bile her zaman doğruyu söylemişimdir. O'na "gülme, ciddiyim" dedim ama bozulmuştum zaten. Ben böyle diyince beni ciddiye aldı ve zaten artık bende konuşmak istemiyordum ve konuyu kapadık.

Diğer yandan yıllardır tanıdığım bi erkek arkadaşıma da bunu söylediğimde gayet anlayışla karşıladı. Beni ciddi bir şekilde dinledi ve hatta bu bir haftadır randevu alma işiyle o da uğraşıyordu. Hatta tanıdığı bi arkadaşını bile devreye sokup o hastanede anında randevu almaya çalıştı. Hani randevu alamadı ama böylesine ilgilenmesi, beni ciddiye alması ve konuşması hoşuma gitti.
Sanırım şundan emin oldumki; erkekler birbirini daha iyi anlıyor. Ya da bunun gibi bir şey.

10 yorum:

  1. Öncelikle o kadın hekimin "tedavisi yok" cümlesini çok düşünüp düşünmediğini, hayatında psikiyatri dersleri alıp almadığını merak ediyorum. Hoş, kadın psikiyatrist ama tedavi kelimesini kullanması -daha doğrusu bu şekilde kullanması- hiç hoş değil. "Tedavi edilebilecek bir durum değil" gibi bir cümle kursa neyse derdim.

    Evet, tüm yazı boyunca buna taktım. :D Bir de anal ilişkiye girip girmediğin konusunda bir karar ver, çelişkiler içeriyor yazıların. :P

    YanıtlaSil
  2. diyelim ki bir sevgilin var, onunla bir araya gelemediğiniz zamanlarda; onu aldatma potansiyelini kendinde görüyormusun?

    aksine ben de kadın doktorlarda fazla rahatım sanırım, hayır erkek olup bir de fit olunca ister istemez süzüyorum, geçen gün mantar tarama için gittiğimde doktor hanım kasıkları da görmek isteyince boxerı cart diye indiriverdim... :P zaten baştan söylüyor taramanın gözle olduğunu ve ayaklara, üst bölgeye ve kasıklara bakıldığını; tamam dedim ben de ne diyeyim :)

    bir gün kahve içelim senle olur mu? önce bir iyileş ama ;P

    YanıtlaSil
  3. + @MedicalJesus'a şu açıdan katılıyorum; bir dötten verdim diyorsun bi vermedim diyorsun! hayır döt senin dötün de, yazılarının samimiyetine olan inancım hırpalanıyor yaani...

    YanıtlaSil
  4. Kadının o anki ses tonundan hangi anlamda dediğini biliyorum. Yani durum farklıydı sadece cümle içinde geçen bir kelime gibi.

    Öte yandan kafana takılan "götümü siktirdim mi?" ikilemine cevaben; kullandığım şu cümle "Ben hoşlandığım adamlara götümü siktirirken, sende orda bi yerden bana bakıp kıs kıs gülüyorsun." seni, benim çelişkide olduğumu düşünmeye sevk ediyor, ama ben orda ironi yapıyorum. Çünkü benim için bi erkekle yatağa girmek demek, zaten götünü siktirmeye razı olmuşsun anlamına geliyor. Yani sikmek veya siktirmek pek önemli değil. Ben orda şunu demek istiyorum "Ben hayatımın ammına koydururken sen orda bana bakıp kıs kıs gülüyorsun" demek istiyorum. anladın mı?

    ama işte bu am'ına koymak mevzularından biraz uzak kalmaya çalışıyorum. Çünkü uzak kalmadığım zaman da kadınlar "çok sexist" yazıyorsun falan diyorlar. O yüzden kadınlar üzerine alınmasın diye bu tür aktaksiyonlara giriyorum. bilmem anlatabildim mi =Pp

    YanıtlaSil
  5. @karakedi kadın-erkek ilişkilerinde bile tek eşliliğe inanan biri değilim ve bunu savunanlara da kafayla girmek isteyen bi yapım var. Böyle düşünen biriyken, sence "homosexüel ilişkilerde sevgilini aldatmama potansiyeli var mı, yok mu?" diye sorulur mu? =))

    Ama tabii benim bu çok eşlilik kuralım kadının bi meta olması olarak kullanılması taraftarlığından değil, tamamen kişilerin kendi istekleriyle alakalı bir durum. Yani eğer tarafların rızası varsa ve kesinlikle özgürce karar alıp bunu hayatlarına uygulayabiliyorlarsa kimene çok eşlilikten. Özgürlük kadının hakkını savunayım derken onun hareket alanını kısıtlamaz. Öte yandan bir kadının da birden fazla sevgilisi ve kocası olabilir düşüncesindeyim. Yani sadece erkeğin çok eşli bir yaşamı olsun demiyorum. Ama dediğim gibi bu her iki tarafında kararları doğrultusunda olacak olan bi durumdur. diğer yandan bi kız arkadaşımın gayet 3 erkek sevgilisi var ve haftanın 3-4 günü beraber uyuyorlar. (sex yapıyorlar) herkes özgür ve kimse kimseye dönüp trip atmıyor.

    Öte yandan ben sanırım biraz fazla kıskanç ve benim olanı paylaşmama taraftarı olan biriyim. Yani her ne kadar aldatırım desemde, aldatılmaya nasıl bi tepki veririm bilmiyorum ama pek sıcak bakmayacağımı şimdiden söyleyebilirim. (kimse çıkıp çelişiyorsun demesin, hayat benim hayatım değil mi, çelişirim de doğru dürüstte yürürüm size ne götünüze koyim =)))

    YanıtlaSil
  6. hahahahahha karakedi nin dusunduklerini bende dusunmusdum yalan degil okurken,sonra ornekleme yapiyor diye uzerinde durmamisdim ama karakedi bunu yazmis ya komigime gitti,adam baska seyden bahsediyor kedi ise nerde ne acik yakalayacgim diye noktasina virgulune hazmediyor yaziyi...kedi adam dotu vermedim diyorsa vermemisdir okadder hahahha adamin derdi ne senin derdin ne.ve evet haklisin erkeklerle konusmak,paylasmak kadinlara gore daha kolay ve daha rahat,escinsel olsanda olmasanda kadin bir cumlenin altinda bin anlam arayan mahlukattir,oyuzden degilmidir kadin kadininin kurdudur diye...sen yine anlatacaklarini,sirlarini bir erkege anlat.acil sifalar diliyorum sana umarim en kisa zamanda dotu kaybetmeden kendine gelirsin opdum en gocamanindan

    YanıtlaSil
  7. Sex bağımlısı değil de doyumsuz olabilir misin? hani onca yıllardır açlık çekip salıverilince meydana herşeye saldırmak anlamında... Kadınlarda yolda giderken gözlerine kestirip seçtikleri beğendikleri erkeklerle yatağa girmenin nasıl bişi olabileceğini düşünebilirler ama tabii bu genelde çarşafı çekinceye kadar ki kısım için geçerli çarşaf çekildikten sonrası için kadınların hayal gücü zayıflıyor çünki işin içine duygusallık karışıyor ve o erkeğin nası bi romantik olabileceğini kestiremediklerinden yarıda kalıyor o haya. ve bu her beğenilen erkekte tekrar baştan alınıyor. Yalnız değilsin yani asıl sex istemesen durumun fena olurdu bence....

    YanıtlaSil
  8. @gocamannından öpen adsız =) her ne kadra yorumlarının sonundaki "gocamanindan öptüm" desende, bence sende kendine bi isim al. Seninle tanışmak da güzel olur. Bu arada "karakedi"ye çok takılma, o nickine göre hareket ediyor. ;)

    @mavibalon son 2 haftadır sex istemiyorum artık. sarılıp uyuyım, sarılsın uyusun falan istiyorum. Dün gece öyle birini buldum gibi. Bakcaz.

    YanıtlaSil
  9. Cesaretinden çok kararlılığına hayranım. Kendini deşeleyip bulduğun inciyi parlatmak için, geldiğin noktadan herhangi bir bahaneyle dönmemeni temenni ederim.

    YanıtlaSil
  10. canımcım @hayaterkeğim benim! senin o dötünü patilerimle tır tırr tırmalarım! bak şimdi nickime göre davrandım ;)

    ne var yani ironi yaptığını anlamadıysam, neyse saçma birşey hakkında laflıyoruz! sen hele bi iyileş...

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.