-->

21 Ekim 2011

Ömer Çelakıl, aklınızı çelmek için açıklıyor: Dünya erkekleri hakkında bilinmeyenler

Bugün size hangi milletten erkeğin, nasıl bi mal olduğu hakkında lüzümsuz gibi görünen, ama aslında sizde biliyorsunuzki hayati derecede önemli bilgiler vereceğim. Bu konudaki engin deneyimlerimi, yılların tecrübesini siz değerli götoş takipçilerimle paylaşmaktan onur, gurur ve bir takım garip şeyler duyarım.

Kimseye haksızlık olmasın diye  alfabetik sıraya göre falan değil de, aklıma ilk gelen adam ve ülkesine göre saydıracağım:

Amerikan Erkeği:
Genel piyasada götü kalkık olarak bilinen amerikan erkekleri, ikili ilişkilerde çok mülayim ve mütevazidirler. Yada bana böyleleri denk geliyor. Gerçi çok fazla tanıdığım amerikalı da yok, ama uzun süreli tanıdığım bi kişi oldu. İşte size onun arkasına dayanarraktan, tüm amerikalıları genelleyerrek ufak tefek şeyler söyleyeceğim. Gerçi o da amerika'da doğup büyümüş gibi değil de, sanki dersin tekirdağ'da doğup büyümüş gibi biri valla. Hafif göbeği, hangi renk olduğunu çözemediğim güzel gözleri, kısa kirpikleri, kalın dudakları ve köfte gibi burnuyla yatakta pek bi geyşa ruhluydu.
Eğer bir amerikan erkeğiyle dışarda yemeğe falan gidecekseniz, elini cebine atıp "hesabı ben ödiyim" artisliğini yapmaktan geri kalmayacağını bilmelisiniz. Ama eğer kendinizi onun kölesi gibi görmek istiyorsanız; evet bırakın hesabı ödesin, ama yok benim gibi dikbaşlı, kalın kafalı ve istediği an kalkıp gidecek rahatlıkta yaşamaya alışkın biriyseniz sakın hesabı ödemesine izin vermeyin. Yoksa ırak'ın, libya'nın, mısır'ın sonunu biliyorsunuz. Kendinizi bi ülke gibi düşünün. Size barış getirecek ama derinlerinize inip tüm petrolünüzü somuracaktır. Eğer hem parasızsanız ve hemde ondan hoşlanmışsanız, bir amerikalıya benim davrandığım gibi davranın. Yani daha en başından "benim istediğim yerlere gideceğiz ve herkes kendi yediğinin içtiğinin, sıçacağının parasını verecek" diye şart koşun, kabul ederse sizindir, etmezse zaten başka bi götverene gidecektir.

Yunan Erkeği:
Bu orospuçocuklarıyla buluşma ayarladığınız an, geri saymaya başlarlar. Çünkü inanılmaz dakiktirler, söylediklerinden asla şaşmazlar. Vakit nakittir sözü onlar için söylenilmeli ve diğer milletler için asla ağza alınmamalıdır. Eğer illa alıcam diyorsanız başka bişi alın.
Öte yandan bu dakiklikleri sadece buluşmalarda değil, telefon konuşmalarında da geçerlidir. Mesela size laf arasında "ben seni akşam 7 gibi ararım" derlerse, akşam 7de Atatürk onları denize döküyor olsa bile, onlar savaşı bi kenara bırakıp sizi ararlar. Hemde öyle 7 sularında falan değil, tam tamına saat 7:00 dedin mi ararlar. Siz ilk zamanlar onların dakikliğini anlamazsınız, ama her defasında laf arasında gelişi güzel söylenen saat dilimlerini hiç şaşırmadan aradıklarını görünce, içinizden "manyak bu yaaa" diye şaşırıp kalırsınız. Dedikleri dedik, çaldıkları saxafondur.
Bence yunan erkeklerini sırf bu dakiklikleri yüzünden kendimize ördek almalıyız. Dakiklikleri dışındaysa, her türlü ortamlarda gayet rahat kimseyi siklemeyn bi halde eğlenirler. Gerçi atalarınında ipne oldukları göz önüne alınırsa, neden her yerde aynı rahatlıkta olduklarını anlarsınız.

İtalyan Erkeği:
Kalıplı, uzun boylu bol paralı piçler. Genelde 2 kişi olarak gezerler. Yani it sürüsü gibi. Toplumsal ahlak veya buna benzer bi sikim ahlak takıntıları yoktur. Hoşlandıkları kişiyle sokağın ortasında bile sikişebilir, kimseyi iplemeden saxolarını çekerler ve yollarına devam ederler. Eğer parasız biriyseniz uzak durun. Çünkü parasız olduğunuzu farkettikleri anda sizi paralarıyla satın alabilecekleri yanılgısına düşüp, götünüzü sikmek için size durmadan para teklif ederler ve bu para teklifleri siz her hayır deyişinizde gittikçe daha da artar. O anda ya "hayır" diyip hemen ordan ayrılın, yada teklifi iyice yükseltikten sonra, önce parayı alıp cebinize atın, sonra da pantolonu indirip arkanızı dönerken, elinizi yumruk şeklinde sıkıp dişlerinizin arasına sıkıştırın. Çünkü çok pis sikerler ve sikişirken düşündükleri tek şey sikişmektir. Başka bir şey değil. Grup yapmayı severler. Ama az önce dediğim gibi, adamı tuttular mı çok pis sikerler.

Irak Erkeği:
Kalın dudaklı, esmer tenli has erkeğim benim. Kır saç'ın onlar dışında bu kadar yakıştığı başka bir millet daha yoktur her halde. Allahım o erkeklerin saçlarını ne güzel yaratmışsın öyle.
İnsanın; ırak'lı erkeği gördüğü an, o kır saçların Irak'lı erkeklerin yüzüne verdiği havayı görmesiyle eriyip bitesi geliyor.

Arap Erkeği:
Bunlar hakkında çok konuşmak istemiyorum. Götü kalkık para babaları. Sürü halinde "o bar senin, bu bar benim" demeden gezinen çakal sürüleri. Parlak erkek hastaları. Göt düşkünü orospuçocukları. Ayy neyse ben susuyorum. Yer göt şahit zaten.

Alman Erkeği:
Gece ateşli şekilde güzel güzel sevişip yatarsınız, sabah bi uyanırsınızki etrafı su götürüyo. Alla alla bu nerden çıktı demeye varmadan bi bakarsınızki battaniyeyi hafifçe indirip gözlerini kırpıştırarak size bakıyor. Onun bu hareketinden hemen sonra, adamın altına kaçırdığını anlarsınız. Sevişmeyi bilmezler, sevmeyi bilmezler, ilgi göstermeyi bilmezler, hiç bi sikim bilmezler.
Ama sarışındırlar, ama yinede insan canlısıdırlar, ama yinede atmaya kıyılamayasıcalar dırlar. Allahsızlarıda vardır, ama genel olarak 2 gram şefkaf görmek için götlerini bi ömür siktirmeye dünden razıdırlar. Aradıkları şey hitler'den bu yana hiç kimseden göremedikleri ilgidir. İlgi gösterin köleniz olsunlar.
Diknot: Altın duşa bayılırlar.

İran Erkeği:
Korkağın allahıdırlar. Sizle bi köşeye kapanıp sevişmek için can atarlar, sonra siz onu ufak bi tenhaya çektiğiniz anda götleri yusuf yusuf atar. Götümün kenarı kaltak piçler. Ama ilgi göstermeyi, hatta sizi bu ilgiyle sarhoş etmeyi çok iyi bilirler.
Öte yandan aslında korkaklıklarını saymazsak, iyi bir arkadaş ve boş zamanlarınızda aranıp 2-3 posta atılacaklar sıralamasında ilk sırada yer alırlar.
Diknot: Çok çabuk aşık oluyorlar, bu iyi bir şey aslında. Ama samimiyetlerinden hiç bi zaman emin olamadım.

Rus Erkeği:
Amanın amanın uzak durun bunlardan. Ayyy geldikleri soğuk ülkenin ikliminden olsa gerek çok soğukdurlar. Böyle size ilgi mi gösteriyorlar, sizden kaçıyorlar mı belli değildir. Zaten siz onların, size ilgi gösterip göstermediğini anlamak için çırpınırken, bi bakarsınız yanınızda biterler. Tam heyecanınızı alt edip "selam" diyecekken bi bakarsınız yine uzaklaşmışlardır. Böyle bi garip insansı canlılardır. Açık tenli olmalarından dolayı çoğu kişiye itici gelirler. Karılarının aksine bacak boyları kısadır. Ama sikleri uzundur.
Diknot: Rus erkeklerinin diğer adı tripottur.

Norveç Erkeği:
Amanın amanın amanın. Bakın şehadet getirir gibi 3 defa üst üste amanın çektim. Uzak durun bunlardan. Pis anarşistler. Götveren piçler. Yıkanmayı bilmeyen ibne sürüleri. Bi atasözüne göre "norveçli erkekle yatan, kasık biti'yle uyanır" denilmiştir. Demedi demeyin, yiyemeyeceğiniz zigin altına girmeyin. Yoksa kasık biti kapar, ömür billah götünüzle taşşaklarınızn arasında kalan bölgeyi sabunlu suyla ovalayarak yıkamak zorunda kalırsınız. Ayrıca evdeki tüm yorgan, battaniye, çamaşırlar falan artık allah ne verdiyse hepsini çöpe atıp, yerine yenilerini almak zorunda kalırsınız. Ben bilinçli bir tüketici olarak bilgilendirmemi, uyarılarımı yaptım, siz buna rağmen ölünceye kadar götünüzün kaşınmasına razıysanız gidin götünüzü siktirin.

Hollanda Erkeği:
Bildiğin nonoş işte. Zaten tüm dünyaya ipne hormonlarını dağıtanlarda bunlardan başkası değil. Hatta diğer ülkelerdeki ipne derneklerinin  paralarını da bu hollandalı ipneler karşılıyor. Mesela türkiyedeki ipne derneklerinin çoğunun para yardımı da direkt bunlardan gelir. Yoksa siz sanıyor musunuzki, bizim faşist  hükümetlerimiz, tee bilmem kimin soyuna dayanan temiz götlerinin sikilmesinin yaygınlaşması için bu lgbt derneklerine zırnık veriyorlar.
Yok anam yok, hep bu nonoş hollandalılar yüzünden, türklerde iyice ipneleşti. Adamlar gün boyu otu boku çekip, akşamda ilk buldukları karaltıda götlerini siktiriyorlar.
Ar, namus, hayâ hiçbi şey yok adamlarda. Zaten çoğu daha çok zevk almak için hayalarını kestirip iki bilye yerleştirmişlerdir. Göt deliklerinde de pirsing eksik olmaz.
Diknot: Kesinlikle vefalıdırlar. Yıllar bile geçse size bi şekilde ulaşıp hediyelere boğarlar. Gönlünüzü alıp sizi tekrar yatağa atarlar.

İngiliz Erkeği:
Çirkin erkek popülasyonunda dünya yüzdesini yukarı çeken millettirler. Sanki dersin allah onlara sarışınlık ve mavi göz verip tüm güzelliklerini geri almıştır. Ayy allahım eğer sarı saç, mavi göz seviyorsanız tamam, ama bedenlerinin her yerinde bulunan irin akan sivilceleri görmezden gelmelisiniz. Iyyy allahım bide beyfendiyiz diye geçinirler ya, allah onların belasını versin. Onlar kadar kaba olan başka bi erkek milleti yoktur dünyada. Akılları fikirleri sikişmektedir. İngiliz olmanın verdiği havayla olsa gerek, her baktıklarına "sahip oldum" sanarak yaklaşırlar. Eğer özellikle ingiliz yarrağı yeme sevdanız yoksa, bence uzak durun bu pisliklerden.

Azeri Erkeği:
Anlık olarak götlerini siktirip, hemen sonrasında "seni seviyorum" dedikten sonra çok uzaklara gitme takıntıları vardır. Böyle kararsız ve ne oldum delisi havasında gidip gidip gelirler. Zaten bir iki gidip geldikten sonra hemen boşaldıkları için, yatakta pek iyi sayılmazlar. Ama sokakta iyi arkadaş olurlar.
Diknot: Yarrak sevdasına düşmüşlerdir. Etrafa bakınıp götlerini kaşıyarak yürürler.

4 yorum:

  1. ben amerikali sevgilimle evleniyim dimi lan? yok be daha kucugum olum irakli iranli arap haric hepsinden deniyim sonra karar veririm. evet bu firki daha cok sevdim. amerika duymasin

    YanıtlaSil
  2. İranlı da denedim,Azeri de! Hepsinin adı batsın :)
    Türk erkeği gibisi yok.:)

    YanıtlaSil
  3. "akşam 7de Atatürk onları denize döküyor olsa bile"

    lafı son dönemde okuduğum şeyler arasında en komik analiz olabilir. bravo!

    YanıtlaSil
  4. günlerdir yazdiklarini okuyorum,bi girdim cikamiyorum .sana giripte cikamayan 138796 kisiden biriyim

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.