-->

13 Nisan 2011

Hatun milleti değil mi abi, hepsi sıçmak için dünyaya gelmişler.

Geçen hafta eski işimden ayrıldım ve artık kendini bi bok sanan eski iş arkadaşlarımın ağız kokusunu çekmiyorum. Ama ne yaptım derseniz,  toplamda 1 hafta sokaklarda sürtüp, onun bunun çocuklarıyla fazlasıyla yakınlaştıktan sonra gittim bi burgercide iş buldum. Çok mu iyi oldu derseniz, valla farkeden bi bok yok gibi. Sonuçta  burda da paramı alacağım ve üstelik sigortam var. Sikmişim ofisboyluğunu, sikmişim cebime girecek 2 kuruşu. Amına koyım karnım aç olduktan sonra, ben ay sonlarını getirmek için, ay ortasında götümü siktirmeyi defalarca kafamdan geçirdikten sonra, akşama kadar 2 kuruş para için çalışmayı naapıyım? İyiki de çıkmışım lan. Hem bu arada dinlendim, kafayı biraz topladım falan iyi oldu.

Ama harbiden, başka bi işe geçiş yapmadan önce, bi kaç gün dinlenmek çok iyi geliyor lan. Sanki böyle yenilenmiş gibi oluyorsun. Gerçi böyle yenilenme falan dememden, dersin sanki daha önce uluslararası bi şirketin CEOsuydumda, şimdi başka bi şirkete geçtim de yenileniyorum. Lan siktiri boktan bi işten, diğer siktiri boktan bi işe geçtim hepsi bu. Ama sonuçta milyarlıkta iş olsa, 2 kuruşlukta iş olsa gün 24 saatten oluşuyor ve çalışmak insanın aynı zamanını alıyor. Tabii bildiklerimize göre para kazandığımız göz önüne alınınca; harcadığın zamanının, çalıştığın yerde götündeki kıl kadar değeri olduğu da, bambaşka acımasız bi gerçek.

Neyse işte, hayat böyle geçiyor. Zaten toplamda 1 hafta boşta kaldım ve sonrasında da bi mc donalds'a girip "elemana ihtiyacınız var mı?" diye sordum, adamlar da "var" dediler ve beni  müdürle görüştürdüler. Gittim "ooo müdür bey naber" falan filan derken hoop işe alınıverdim. Yaptığım bir şeyde yok lan. Akşama kadar masaların üzerinde bırakılan tabakları falan toplayıp bi köşeye bırakıyorum, tuvaletleri paspaslıyorum ve kağıt havluların eksilmemesi için sürekli kontrol ediyorum falan. Ama size bir şey söyliim mi, tuvalet konusunda kadınlar kadar mikrop insan tanımadım valla. Tuvalete bi girdiler mi çıkmayı bilmiyorlar. Sanki dersin yatıya giriyorlar. Keşke allah kadınlarada pipi verseydi de, etekleri indirmek zorunda kalmayıp fermuarın arasından alelacele işeyip çıksaydılar.
Tabii bildiğiniz gibi kadınlar bi tek işemiyorlar, erkekler gibi onlarda sıçıyorlar. Hemde nasıl sıçmak varya öf öf öf. Öyle kalın sıçıyorlarki, bazen mutfağa inip yemeklere müsil ilacı atasım gelmiyor değil. En azından bi daha böyle sıçamazlar diye düşünüyorum. Bide kalın sıçtıkları yetmezmiş gibi, sifonu da çekmeyip kıçlarını başlarını sallaya sallaya çıkıp gidiyorlar. Bu sifon çekmeme işi yüzünden benim çalıştığım bu 3 günlük süre içinde tuvalet 2 defa tıkandı. Hayır tuvaletin tıkandığını söyleyen karıya bakıyorum, nah çıtı pıtı biri, tuvaleti tıkayan boka bakıyorum kolum gibi bir şey. Karı giderken, dönüp götüne bakıyorum bunu o nasıl sıçmış şaşırıp kalıyorum. Çünkü cidden bok değil, sanki dersin dananın arka bacağı. Höh yemin ederim ben bile böyle sıçmıyorum. Iyyyy anlatınca bile midem bulandı valla. Hele bide bazı kadınlar amının bezini falan değiştirip, kanlı manlı bi şekilde tuvalette sağa sola bırakıyorlarki, bunları göre göre kadınlardan iyice tiskinmeye başlayacağım. Kaç gün oldu çalışmaya başlayalı, kadınların tüm dünyasını öğrendim öğrenecem, ama bi yandan da midemi de aldırmayı düşünmüyor değilim. Bu arada ben bu kadınları böyle yakından falan görüyorumya, sakın siz hiç onlar hakkında öyle dışardan bakıldıkları gibi nazik kırılgan varlıklar olduklarını düşünmeyin. Resmen içlerinde bi dişi hanzo var ve tuvalete girdikleri gibi ortaya çıkıyor.

Erkekler tuvaleti, ise kadın tuvaletlerinden daha temiz lan. Çünkü adamlar ayakta işeyip hoppadanak çıkıveriyorlar ve hiç öyle bezini mezini değiştirme dertleri yok, aynanın karşısında az önce tanıştıkları adamla saatlerce dedikodu yapma dertleri yok. Erkeklerin tuvalet hayatı sadece "işe ve çık"tan ibaret. Bu yüzden "yaşasın erkeklik" diyorum.

Bu tuvalet ve masaları toplama işi dışında ise, eğer geceye kalırsam restoranı silip süpürüyorum ve tüm ketçap lekelerini yaladıktan sonra eve gidebiliyorum. Akşamları eve gitmek sorun olmuyor da, şu ketçap lekeleri çok zor lan. Bide ilk günlerde olduğumdan dolayı olsa gerek, biraz zorlanıyorum ve benim bi üstümdeki çocuk sürekli beni alıp "bak burayı temizlememişsin, bak şurda lekeler kalmış, bak burda eben ammı var" diye diye temizlediğim yerleri tekrar tekrar temizletiyor. Hayır sonuçta orası onun da babasının yeri değil, o da benim gibi bir çalışan ama ne biliyim lan, sanki egosunu tatmin etmek için yaptırıyor gibime geliyor. Onun dışında çok şükür bi sıkıntım yok. Dur bakalım neler olcak.

10 yorum:

  1. bok muhabbeti midemi bulandırdı. mcdonaldslarında hep tıkanma sorunu var sanırım. ankarada hepsinin tuvaleti berbat kokar... bu nedenle hiç orda tuvalette uzun kalamadım :))

    servis tabağını bırakmak neyse de bence kızlar kakasını yapmasın :)

    bok kaka dışında çok keyifle okudum. Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
  2. yeni işin hayırlı olsun

    kesin o kadar para veriyoruz aq. işleri ne temizlesinler diyorlardır denyolar + altıma doğru hijyenik olduklarından dolayı WC kapılarına veya sifonlarına ellerini süremezler

    +mc donalds'larda ota boka teşekkür ettiriyorlar çalışanlara bol bol teşekkür etmeyi öğrensinler diye bir duyum almıştım var mı öle bişi

    YanıtlaSil
  3. gel bizde çalış.sadece erkek wc si var.seks yapmana izinde verebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. @Lazanya amin =)

    @Ogaybende sağol. ben henüz yeniyim ama zaten müşterinin karşısına çok çıkma diyorlar. Nazik ol diyorlar falan =)) böyle şeyler söylüyorlar. Teşekkürü de ben değil, nazik müşteriler ediyorlar genelde.

    @Burgerking şartları söyle, düşiniiim

    YanıtlaSil
  5. yeni işin hayırlı olsun. belki bir gün benim ketçap kalıntılarımı da silersin. olamaz mı? olabilir. neyse, hangi şubedesin ki?

    YanıtlaSil
  6. canım ya eğitimin ne senin azıcık geliştirsen ne bilim açık öğretim falan bişeyler okusan. olmaz mı :) daha iyi bi işe girsen olmadı güvenlik görevlisi falan ol yaaa. haklısın kadınlar cok pis lavaboda.

    YanıtlaSil
  7. @Baturay olmaz diye bir şey yok =))

    @Femme herkes başbakan olacak değilya, mesela düşün benim iyi bi eğitimim olsa ve ben bambaşka biri olsaydım, kim sana hamburger yapıcaktı???

    YanıtlaSil
  8. yavrucum başbakan olmayalım tamam ama kadın boku temizleme yahu.

    YanıtlaSil
  9. @Femme valla haklısın ama dur bakalım, müdür bir şeyler anlatmıştı işe girerken. Onlar olacak mı, olmayacak mı, öyle tam bi çizgi çizcem zaten. Şu an pırt taym çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  10. seninle tanismak istiyorum.
    baska da birsey diyemiyorum. yazarken dokturuyorsun.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.