-->

01 Kasım 2010

Yapacak iş olmayınca, boktan bi mevzu üzerine kafa patlattım

Bu aralar kendi kendime, vücuduma laf geçirmeyi öğreniyorum : )) Mesela tuvalete gidip bülüğümü çıkarmış güzel güzel işerken, aniden “tut çişini” diyorum ve çişim duruyor. Sonra biraz daha durup “afferin sana, şimdi yap” diyorum hemen yapıveriyor. Böyle biraz eğlenceli gibi gelebilir ama ilk başlarda çok uğraştırdığından olsa gerek sıkılıp çişimi yapıveriyordum. Şimdi yavaş yavaş banada eğlenceli geldiğinden olsa gerekki tuvalette çok zaman geçirmeye başladım. Bide tuvalette harbidende insan kafa dinliyor, kafa dinleyicede kafasının içindeki beynine çılgın adam fikirleri geliyor. Her neyse, yalnız vucuduma işte böyle ufaktan ufaktan laf geçirmeye başladımya, dedim hazır bülüğüm beni dinlemeye başlamışken götüme de laf geçiriyim. (Burdan sonrası için demedi demeyin, çünkü lafı iyice döndürüp dolaştırıp bel altı ve dizüstünde bi yerlere getireceğim. O yüzden burdan sonrasını okuyup "bu ne biçim yazı yahu" deyip içinden okkalı küfür basacaklar için, dünyada yapılmakta olan daha önemli şeylere yönlendiriyorum onları, buyrun tırtıklayınız: İşte link, işte kapı )

O linke tıklayıp gidenler için üzülmeyi kenara bırakıp, kalanlara sesleniyim : )) Şimdi vucuduma laf geçirip ufaktan da olsa istediğimi yaptırmaya başladım, ama nedense götüm vücudumdan apayrı, hatta bağımsız bir ülke gibi hareket ediyor, bi türlü götüme laf dinletemiyorum. Neden böyle dediğime gelince, kendimi bildim bileli bokumu tutamıyorum, yemek yer yemez gidip sıçasım geliyor. Valla bak, şaka olsun diye demiyorum, gayet ciddiyim. İşte dün de, böyle güzel güzel yediğim yemekten sonra, dedim şöyle bir  ayağa kalkıyım da yediklerim otursun aşşağı. Ben böyle düşünüp ayağa kalkmış dolanırken, aradan bi 5 dakka bile geçmeden bokum aniden geliverdi. Tuvalete koşup sıçarken, kendi kendime “bu iş böyle olmaz, çıkan gibi gözüken aslında hesaplamaya kalkışırsan giriyor, var farkına bre melun” dedim ve bi yandan da  klozetteki götüme dönüp dile geldim:
“Olum, 2 dakka ağzını tutsan ne olur. Valla son aylarda zaten fakirim, meteliğe bile kurşun sıkamıyorum, ama sen hiç anlamıyorsun beni. Hem haline baksana zaten bi avuçsun, eğer böyle her yediğini sıçmaya devam edersen, iyice kuruyucan, sana aldığım pantolonları bile tutamıycaksın.”

Bu ve buna yakın cümlelerle götümle iletişim kurup biraz konuştum, ama bilmiyorum beni ciddiye alır mı? Gerçi ciddiye alıp almadığını önümüzdeki günlerde göriciiiz. Yalnız bide böyle her yediğimi sıçtığında, aklıma götümün anoreksiya nevroza olma ihtimali gelmiyor değil. Hani bilmiyorum götte anoreksiya olur mu, olmaz  mı? ama işte soru değil mi, aklıma takılıverdi. Hayır belki olabilir, belkide götün anoreksiya olması çok normaldir de, benim haberim yoktur. Hem götümsen ne olacağından, ne yapacağına kadar ben karar veririm. Sıçacaksan ve hatta toplum içinde bülbül gibi öteceksen bile benim iznim olmalı. Hem bi götün anoreksiya nevroza olması çok mühim bir şey, dünyada bir ilk olur lan. Düşünsene bilim adamları beni domaltıp,  etrafına toplaşıyorlar ve bi gözünü kapatıp  içeri bakarken elleri çenelerinden düşünüp uzun uzun "hımmmm" yapacaklar. (evet evet bilim adamları, böyle en yakışıklılarından falan : ))

Neyse bilim adamlarını falan geçiyim de, konunun sen ve ben aramızdaki bölümüne odaklanıyım:
"Bak sevgili götüm, sana giren bir şey yok, neden bu kadar çok çıkan oluyor anlamıyorum. Bana bi açıklama yapmak zorundasın.  Lan senin yüzünden kilo alamıyorum, 2 lokma yesem hemen ardından sıçmak için can atıyosun. Bi tut ağzını ammına koyım, ne bu ya. Güya kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum, ama senin durduğun yokki, fabrika bacası gibi sürekli mesaidesin. Valla senin yüzünden yemek yemeyi bırakıcam. Nasılsa yemekten sonra dakkasında kusuyorsun, yemek yemeyi bırakırsam boşuna masraf yapmaktan, yemek yerken harcadığım enerjiden ve zamandan tasarruf ederim. Yapma böyle yapmaa diyorum. Valla kilo alırsam daha yakışıklı olurum, hem seni de elleyen çok çıkar o zaman :Pp bakarsın kısmetin bile olur. Haa ne dersin anlaştık mı? Tutcan mı ağzını?"

Yaaa şimdi bunları, böyle şakasına yazmış gibi görnebilir ama cidden söylüyorum bunu, götüm sanki emrim dışında çalışıyor. Sanki benim götüm değil, başka birinin götü gibi. Yahu tamam insanın boku geldimi gider yapar ama yani benimki yemek yiyip ayağa kalktığım gibi sıçası geliyor. Mübarek ne hızlı çalışan bi midem var diycem, ondan da emin değilim. Hani durum böyle olunca midesiz olduğumu bile düşünmüyor değilim. Gerçi yatıp kalktığım bazı adamlara bakınca midesiz olmadığımdan da emin değilim ya neyse. Ama bilmiyorum yani, tüm bunlara rağmen karnımı deşip bakmadığım için, kesin olarak var veya yok da diyemiyorum.

8 yorum:

  1. Hımm öyleyse yemek yedikten sonra bir süre ayağa kalkma bakalım,ne olduğunu anlamaz belki senin d*t :))

    YanıtlaSil
  2. belki yemeği biraz azaltırsan yola gelir.

    bilemedi ki şimdi.
    Ne asi bir götün varmış senin de.

    YanıtlaSil
  3. Götüme laf yok, sözümü dinlemesede, bi avuç olsada severim onu. Varım yoğum o zaten :Pp

    YanıtlaSil
  4. :D haha okudukça koptum. ama doktorların dediğine göre günde 2 kere tuvalete çıkmak normal olanıymış. neyse inşallah senin göt sözünü dinler

    YanıtlaSil
  5. Yorumundan sonra gülüyorum sadece ;

    Leck mich am arsch...

    :)))))

    YanıtlaSil
  6. Diğer türlüsü daha kötü.
    Şikayet etme...

    YanıtlaSil
  7. :)) götün çok yaramazmış

    YanıtlaSil
  8. Merak ettim gerçekten kaç kilosun? Boyun bana 167-170 arası geldi...

    Bay C...

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.