-->

11 Kasım 2010

Vasiyetimdir; ölürsem beni Ata Demirer'in göbeğine gömün!

Merhaba sevgili canıma okuyucaklar. Bugün size enim, boyum, posum sayesinde, dünyada kapladığım alanlardan bahsedip konuyu kilolu veya chubylerden hoşlanma konusuna bağlayacağım.
Ben; ufak tefek yer cücesi, (hatta yer elması diyim) esmer, kara kuru cılız bişiyim. Ama önemli olan boyum değil işlevim o ayrı. Gerçi işlev diyorum ama bi bok yapabildiğim de yok ya neyse işte. Öyle kendi çapımda yaşayıp giden sıradan, çoook sıradan, hatta sıradanın altında bile sıradan yaşayan biriyim. (Höh be insan kendi kendini bu kadar değersiz bulabilir mi yaww neyse) Ama gel görki beklentilerim öyle benim kadar sıradan değil. Mesela ben yer elmasıyım, ama nedense kendim gibi yer elmalarından değil de, hep böyle balkabaklarından falan hoşlanıyorum. Karşımdaki böyle benim gibi ufak tefek, cılız bişi falan oldumu ilgi alanıma girmiyor. Yani cinsel çekim anlamında ilgi alanıma girmiyor, yoksa öbür türlü hepimiz insanız bu kavga ne diye.
Geçen oturdum, ciddi ciddi  neden kendi boyumda yer elmalarına değil de, balkabaklarına ilgi duyduğumu düşündüm. Hayır o kadar adam var etrafta ama ben tutturmuş şişkomsulardan hoşlanıyorum. Neyse böyle düşünürken aklıma bişiler gelmişti. Ben de, madem öyle kafamda bi liste oluşuyor, dedim bari yazıyım şuralara bi yere:

1- Balkabaklarının adı üzerinde çok tatlı oluyorlar. Ohh yemede kucağında yat.

2- Kendimden uzun boylu ve hafif kilolu birine baktığımda ilk bende uyandırdığı his güven oluyor. Böyle gidip sarılsam, sanki sonsuza kadar başıma gelecek kötü şeylerden falan koruyacaklar. Bana hiç bir şekilde zarar verilmesine izin vermeyecekler gibime geliyor. Bunun altında güvensiz bir ortamda büyümüş olduğum gerçeği yatabilir.

3- Öte yandan onlara bakmaya devam ettiğim zaman, sanki hiç yıkılmaycaklarmış gibi duruyorlar. Oysa kendime bakıyorum rüzgar esse alıp götürecek beni. Ama yanımda öyle biri varsa ve ben rüzgarda ona tutunursam, rüzgar bana  hiç bi bok yapamaz.

3- Beraber yatağa girdiğinizde, iri bedenleri olduğu için öpülecek, dokunulacak çok fazla yerleri oluyor. Öp öp öp hiç bitmiyor. Adamların yanaklarını öpmek için dudaklarınızı amcık gibi nazikçe büzüştürmenize gerek yok, ağzınızı büyüüüük bi lokmayı hammm yapacakmış gibi kocaman açın ve tükrüklü falan öpün gitsin. Hatta tavsiyem yatağa girmeden 1-2 saat önce 200 gram bol tuzlu ay çekirdeği çıtlatın, dudaklarınız tuzdan dolayı eşşek ammı gibi şişsin, onun orasını burasını öperken, O da mutlu olsun.

4- Abi adamlar hakkaten güvenilir geliyorlar. Hele böyle kilolu ve hafif göbişli olanlar owfff yavrum yeme yanında yat. Hatta adamı yatağa ser, yüzüstü başını göm o göbeğe gitsin. O haldeyken ölsen bile şehit sayılırsın.

5- Bide benim; bu neden onları beğendiğim konusuna bazen şöylede yaklaşmıyorum değil, lan acaba yam yam falan mıyım? Çünkü böyle o göbişlerini böyle ısırıp koparasım falan geliyor.

6- Göbişli insanlar zevke, sefaya düşkün olurlar. Mutlu olmayı bilirler, nasıl mutlu olacaklarını ve neleri sevip sevmediklerinden emin olurlar, kendilerine özgüvenleri (2-3 tanesi hariç) tam oluyor. Belki onların mutluluğunu, özgüvenlerini falan kıskandığımdan da olabilir bu halim.

Son olarak da, ölmeden önce vasiyetimdir; ölürsem beni Ata Demirer'in göbeğine gömün gitsin, nasılsa dışardan farkedilmem. Öyle orada cennetimi sakin sakin yaşarım.
Ya aslında bu liste çok uzar, ama şimdi doğalgaz faturasını ödemeye gidiyorum. Aklıma geldikçe bu listeye eklerim :)

8 yorum:

  1. Cok sevimlisin :) Kedi sever gibi oldu ama icimden boyle demek geldi.. Bi de nasil guzel anlatmissan ilk isim kendim gibi tombul tombul bi adam bulup agzimi sapirtata sapirtata onu yemek olcak :)

    YanıtlaSil
  2. Ahahah göbek fetişi falan mısın:D Ama bence de iri insanlar kesinlikle güven hissi uyandırıyor da göbeklerine senin kadar sempatim yok o ayrı:)

    YanıtlaSil
  3. @Sade miyawww ^^

    @Liella bakıyorum tenks

    @JG iri ve hafif göbişli olsunlar :))

    YanıtlaSil
  4. bence 2. madde herseyi acikliyor
    bende aynilarini sevdigim icin katiliyorum sana

    bu yaz Bozcaada da tatildeydim enistem
    Ata burdaydi dun gece
    dedi
    biran dusundum simdi yanimdan gecse Ata ne yaparim diye
    herhalde
    ahhh koliii
    diye seslenirdim cilve yapardim diye hayal etmistim

    seslenebilir miydim??? seslenirmiydim
    evet seslenirdim
    hatta belki sevisirim bile

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlısın ya ben de de vardır böle iri hafif hatta koca göbekliler çeker beni :) Güven duygusu veriyorlar babamda 1,95 -110 kilo bir adamdı eskiden ondan diye düşünüyorum bu çekimin sebebi babama olan hayranlığın eski sevgililerime bakıyorum da en az bir huyu babam heriflern
    :)

    YanıtlaSil
  6. Kendimden irileri evirip çeviremiyorum. Evirip çeviremeyince de gözümdeki tüm büyüleri kayboluyor :))))

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.