-->

21 Kasım 2010

Sıçsam kilo almıyorum, sıçmasam kilo almıyorum. Bu yediklerim nereye gidiyor?

Bu aralar kilo almak için bir şeyler yapıp duruyorum ama nafile. Götüm dakkasında yediğimi sıçıyor, sikim bana mısın demeyip ne içsem dakka başı işiyor. Zaten erkekler için eli sikinde diyenler, beni görseler ne derler artık tahmin bile edemiyorum. Neyse işte götümle, sikime laf geçiremeyince dedim bari yemeğe abanıyım. Abanınca olurya kilo alırım falan diye düşündüm. Hatta bununla kalmadım yediklerim yarasın diye, yemekten sonra hemen bi yerlere oturup, oturduğum yerden de saatlerce kalkmıyorum. Hani insanlar oturmaktan kilo alır, götü göbeği yağ bağlardı. Ama ıııh bende hiç bi sikim yok. Onca zaman yedim içtim, oturdum sıçmadım, gram kadar yağ bağlamamışım. Bunu nerden biliyorsun derseniz, dün gece bi arkadaşın doğum günüydü, kız dedi ki "falanca bardayız sende atla gel". Hoop tamam dedim gittim.

İçerde işte bi kaç kişi daha vardı, tokalaştık falan derken o arada daha önce tanıştığımız benden bile kısa boylu, hatta boyu sanırım 1 metre anca ya vardı, ya yoktu öyle biri moralimi bozdu. Benden kısa dememin nedeni ise, biz yanyanayken kafa tası göbek deliğime, ağzı da sikime denk geliyordu. İşte biz bunla tokalaştık falan derken bana "sen bayağ zayıflamışsın" dedi. Sevinmiş numarası yapıp "ehi ehi saol" dedim, ama içimden de "yuh artık, yarrak daha yeni merhabalaştık, dur bi önce nefes alalım sağdan soldan konuşalım da, ondan sonra bu tür konulara girelim" demekten kendimi alamadım. Bide söyleyiş tarzı o kadar iticiydi ki, nerdeyse üstüme kusarak söyledi gibime geldi. Bide cidden çok kızdım, ben kilo almaya çalışıyorum, o kalkmış bana zayıfladın diyor. Sonra işte biraz laylaylom yaptık, doğum gününü kutladık. Nihayet aradan 1 saat geçti, dedim çıkıyım artık. Gerçi 90ların parçaları iyiyydi ortamda güzeldi ama canım sıkılmıştı zaten. Ben de doğum günü kızına "gitmem gerekiyor kendine çok iyi bak, nice senelere" deyip çıktım. Sanırım kilo almanın ilaçlı gibi, başka yollarınıda bulmalıyım. Yoksa sadece yiyip içip sıçmayarak da kilo alamıycam. Gerçi sebze meyvede hormon var diyorlar ama, onların da hala bi sikim etkisini göremedik ya neyse.

11 yorum:

  1. hahahahahahhahaaha du yetmedi, hahahahahahahahahahahha yaahahah! sinire bak.. sen telaptik olarak zaten adam anlatmışsın düşündüklerini o da çat diye söylemiş ebenin ki diye resmen.. Takma abuk subuk şeyleri.taktıkça kilo alınmaz öyle.. ben de kendimden biliyorum ,)

    YanıtlaSil
  2. @Üsturupsuz Yazar :D ehiehii evet...
    @Hayat Erkeği: Tavuk göğsün, budun, tavuk gibi kıçın filan ve makarna gibi göbeğin olmasını istiyorsan.. şaka nan şaka hiç bişi olmaz yine kendimden biliyorum-dersem kafama terlik gelecekmiş gibi hissettim niye ise :P

    YanıtlaSil
  3. @Mery valla gidip şişmanlarla gezicem en son, sanırım onlarda bi tür virüs varmış bulaşıyor falan. Yanılmıyorsam şişmanlık virüsü gibi bir şey okumuştum bi yerde

    @Kocamemelim makarnaya dayancam bu sefer bakalım, eğer olmazsa sana çatarım haaa adasadadasada

    YanıtlaSil
  4. ehende ben sööledim,sorun yaşarsan ses et el atarım;)

    YanıtlaSil
  5. kilo almak için kafana bişey takmayacan,relax olacan,geniş olacan,dünya yansa sen ohh kemiklerim ısındı iyi oldu diyecen,sonra düzenli yemek yiyip düzenli uyuyacan,bunu denedik gördük ;)

    YanıtlaSil
  6. Yatmadan önce yemelisin: makarna-yağlı yiyecek-çikolata-ne bulursan:), egzersiz-spor ile kaslarını çalıştırıp dengeli kilo almalısın, bir de tiroid-parazit vs. gibi başka bir sorun olabilir. Tiroidin fazla çalışıyorsa kilo almayabiliyorsun...

    YanıtlaSil
  7. bana bak yaklaş yamacıma tavsiye vericem: öyle bikaç gün yiyip alamazsın önce 1 2 ay yiceksin bolca bişeyler yerleşcek ondan sonra aldıkların kilo olarak döncek sana iştahın açık değilse prakten iç alerji şurubu hiç sakıncası yok üstelik uykuda yapar oh mis yatmadan önce içersin =) baktın oda olmadı psikiyatriye git sana bi ilaç veriyolar hem sinirlerin yatışıyo kedi gibi oluyosun mırııııl mırıl sana yapıyo 2 ayda 10 kilo. bende sinir olurdum ay ne kadar zayıflamışsaaaağn diyenlere. sende tam bir orospuçocuğu olmşsun ben bişey diyo muyum derdim hep =)sonra bu böyle olmıcak deyip doktora gittim bana verdiği ilaç mirtaron diye bişeydi sen sakın tabi sormadan etmeden kullanma ama kesin çözüm koç biçok arkadaşımda uyguladı %100 çalışıyo =)

    YanıtlaSil
  8. Kopmuşum gülerken :DD konu neydi hocam? Bence almamak lazım. Sonra kıyafetlerimiz olmuyor.. :DDD Tribe filan giriyorsun 'eyvahk!' diye.. DÜŞÜN! Bi de bu yanı var..

    YanıtlaSil
  9. bende su içsem yarıyor aq bu ne sinir bozucu yazı lan!

    YanıtlaSil
  10. Karbonhidrat Erkeğim, başka çaresi yok...

    Yatmadan yemelisin. Makarna, Pilav, Patates, Ekmek, Abur Cubur vs...

    Fayda etmezse bil ki genetik. Ozaman yapabileceğin birşey yok...

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.