-->

25 Kasım 2010

Sabah ilk işim işemektir, sonra bacaklarımın arasından yukarı doğru çıkan buharı içime çekerken biraz düşünürüm

Dün akşamki o kuş gibi hafifleme meselesinden sonra sabah alarmla beraber uyanıp çişe gittim. Klozetin o buz gibi soğukluğu, battaniyenin altında geceden bu yana tutuşmuş olan götümle birleşince cısssss diye bi ses çıkmadı, ama tüm tüylerim o an diken diken olmadı da değil. Hatta o an açıkta olan götüme balon değse diken diken olan kıllardan dolayı pat pat diye patlarlardı. Çişten sonra klozetin ısındığını farkedince  kalkmadım, dedim madem ısıttım dur bi de sıçıyım. Tuttum bi güzel sıçtım. O an kilo verdiğimi hissetmedim değil. Tüy sıklete doğru adım adım gidiyorum :Pp

Yalnız çişin o ılık havası beynime vurup %1 kapasiteye sahip düşünce gücümü harekete geçirince, bende tüm hayati meseleleri, gözden geçirmeye karar verdim. Önce dün akşama daldım gittim. Dedim ulan mal herif ne yapıyosun, bi kendine gel. Zaten adamın gece gündüz sikiştiği biri var, sen kalkıp umut besliyorsun. Hadi bunu geç, son günlerde iyice kudurdun kaldın. Sanki ibnelik de olmasa, yaşama nedenlerin ortadan kalkacak gibi davranıyorsun. Eee hadi bunları da geç, amcık bi silkelen kendine gel. Ne bu kudurganlığın, aç vidyo sitelerini çek bi kaç posta osbir, yığıl oturduğun yere. Ama yok, osbir çekmeyide azalttım, bu da yetmezmiş gibi abazanlara taş çıkartırcasına siki elime almış sokacak delik arıyorum.

İşte böyle böyle kendime biraz nasihat ettim, sonra sıçma esnasındaki ıkınmalarla da gaza geldim, gaza gelmekle kalmadım karar verdim biraz kendime çeki düzen vericem. Zaten iyice abarttım ammına koyım. Böyle bi kendimden geçmişim, bi kendimden geçmişimki, ben ben olmaktan çok uzağa düşmüşüm ammına koyım. Böyle bi havalanmalar, bi götü kalkma halleri, tüm alemi ben yarattım halleri hasıl olmuştu bende. O yüzden durulmaya karar verdim.

Allahtan havalar biraz soğuyunca çişin buharı iyice kendini gösteriyor ve göstermekle kalmayıp burun deliklerinden girip beynin hava almasını kolaylaştırıyor. ohhhh missss. Yoksa bu mal halimden hiç kurtulamayacaktım. Sikmişim duygulsallığını. Bundan sonra öyle davranmak yok. heyyyooo çekilin, duygusallıktan kurtulmak ve kendime gelmek için bi kaç posta osbir çekicem üzerinize sıçramasın.

9 yorum:

  1. @Adsız bi nickin, bi ismin cismin olsaydı seni daha samimi bulurdum. Ama adısz olunca cık cık cık

    YanıtlaSil
  2. açyol yazmayı unutuşum ya pardon
    yorum sadece bu yazı içindi yalnız

    YanıtlaSil
  3. @Açyol yirim seni =)
    bide sana davet gönderdim mailine bi bakıver canişkom

    YanıtlaSil
  4. su duygusallıktan kurtul sonra anlat neler yaptın dıe

    YanıtlaSil
  5. Başarılı bir anlatım.. Aq! sevdim.

    YanıtlaSil
  6. @Vanilla =)) olm ellerimi tabiki yıkıyorum

    @pross duygusalken yazmadım bunu

    @Mary tenks beyb =)

    @girl =))))

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.