-->

23 Kasım 2010

Aslında hepimiz prezervatif gibiyiz. O'nunda girip çıktığı yerlerin bi önemi yok? sonuçta çöpe atılacak

Başlık seni aldatmasın okuyucu. Bu ilginç bi yazı değil, hele dolu dolu bi yazı hiiiiç değil. Zaten önceki sıçmıklarımdan hiç bi farkı da yok. Sadece yazmalıyım diye parmaklarıma işkence ederken çıktı ortaya. Sanki yazmasam bi günümü sizlerle yaşamamış gibi oluyorum. Alıştım buraya, alıştım lan size allahsızlar. Neyse şimdi zırlamalarıma geçiyorum:

Nihayet beklenen gün geldi çattı. Patronla dün 3üncü Dünya Savaşına girmeyi planlamıştım ama olmadı. Adamın bazı işleri yolunda gitmediği için bir kaç küçük aksilik çıktı ve O'da gün boyunca bi kaç defa "sanki" sadece bana bakarak öfledi pöfledi. Bende konuşmaya korkup sikimi kuyruğummuş gibi bacaklarımın arasına alıp, paraya ihtiyacım olduğunu söyleyemeden tıpış tıpış akşamı ettim. Akşam da bol bol sokakları arşınlayıp küçük emrah gibi boynum bükük eve döndüm.

Özet olarak dün öyle olmuştu, ama geniş anlamda şöyle oldu: İş çıkışım 18:30 gibi oldu. Eve gitmeye yüzüm yoktu, çünkü ev sahibim kesin bana kapı açacak, elime bi tabak yemek falan tutuşturacaktı. Bende altında ezilip ehi ehi yapacaktım. Bu sahneleri yaşamamak için işten çıktığımda kendimi caddelere, sokaklara attım. Tıpkı bol bol sikilip, sıcak bir duş alınmasına izin verilmeden kapı dışarı atılmış kevaşeler gibi yorgun bedenim, etrafa bakan boş gözlerim ve yüzümden düşen bin parçayla şehrin bu sperm kokulu sokaklarını gezdim. Caddeleri arşınlarken sağdan yürümeye de özellikle dikkat ettiğimi söylememe gerek yok her halde. Hatta karşıma çıkan ilk sağ sokağa gir gibi. Böyle böyle Beyoğlu'nu alt üst ettim. Planlarıma göre bi kaç gün daha böyle gezersem gözüm kapalı bir şekilde Beyoğlu'nun tüm binaları dahil, sokaklarını caddelerini kağıt üzerinde çizip, nerde ne olduğunu tek tek söyleyebilirim. Hatta işi biraz ilerletip profesyonelliğe dökersem belki bundan para kazanmaya da çalışabilirim :Pp

Öff tamam iyice baydım. Konuya geçiyim hemen. İş çıkışı çıktım sokakları gezdim biraz. Bayağ bi oyalandım ama saatler geçmedi. Harbi ilk defa saatlerin geçip gitmesini, bi an önce gecenin 1'i falan olmasını istedim. Ama götüne soktuğumun akrebi, üzerine işediğimin yelkovanı hareket etmiyorlardı. Sanki bu akşam saatlere işimin  düştüğünün onlarda farkındaydılar. Sanki birbirlerini durdurmuşlardı. Kocaman bi engel gibiydiler birbirlerinin önünde. İşte öylesine ağır ağır geçti zaman.

Saat 21:00e doğru bi yerde yemek yiyip dayanamadım döndüm evin yolunu tuttum. Apartmanın önüne geldiğimde saklanmıyordum. İçimden "sikerim ta ammını utananın. Biraz yüzsüz ol lan, ne bu böyle tevazu göstereyim derken kibirlenmeler. Dur sende, herkes gibi biraz 3kağıtçı ol amcık" dedim. Böyle ellerim cebimde caddenin ortasında yürüyerek sokağa girdim. Başımı kaldırıp apartmanın giriş kapısına baktığımda üst kattan ev sahibinin perdelerinin hareket ettiğini gördüm. Uyyy anam kadın harbi ordaydı. biraz titreyerek apartmanın kapısını açıp içeri girdim. Kapıya kimse çıkmadı koşar adım çıktım merdivenleri ve eve girdiğimde soyunup neti açtım, tuvalete gittim doyasıya işedim. Mutfaktan elma doğradım alıp zıkkımladım. Sonra geldim msn açtım, tanıdıklarla çetleştim.

Çetleştiklerimden biri geçen barda karşılaştığım arkadaşımdı. Hani beni biriyle tanıştırmıştı ve bizde "ooooo toprak naber" demiştik ya işte O. Zaten konu çok dolanmadan beni o tanıştırdığı kişiye geldi. "Ne oldu, aradın mı?" dedi "yok" dedim. "hımm seni sordu" diye yanıtladı falan. Sonra işte anlattı meğer hani onun yanında o gece sevgilisi vardı ya, işte onlar gecenin sonunda kavga etmişler falan, ayrılmışlar. Daha doğrusu zaten araları limoni olunca, bunlar da kavga etmek için bahane arıyorlarmış gibime geldi. Gecenin sonunda sevgilisi sarhoş olup arabaya kusunca patlamışlar birbirlerine. Sonra da ertesi gün O'da bara yalnız gelmiş ve benim arakadaşa beni aramasını söylemiş. Arkadaş da telefonum onda olmadığı için arayamamış ve o gece öyle geçmiş. İşte dün gece msn'de onların ayrıldığını falan çıtlatınca tamam dedim sen bana onun msn adresini ver. O'da verdi ve ekledim.

Bu sabah işe geldiğimde msn i açtım ve O'nu online görünce selam verdim. Kimsin gibilerinden bölümünü atlayınca tanıştığımıza tekrar memnun olduk. Biraz sohbetten sonra bugün buluşmaya karar verdik. Zaten adamı barda ilk gördüğümde beğenmiştim, O'da beni beğenmiş bakalım neler olacak. Akşam 21 veya 22:00 gibi Taksim'de buluşcaz. Hadiii hayırlısı. Bu arada patron para verdi kirayı ödüycem bugün :)) çok sevinçliyim valla :))) Allam çok saol.

7 yorum:

  1. başlığı okuyup kikirdemekten yazının devamını okuyamıyom ki beeennnn kikir kikr

    YanıtlaSil
  2. Onun arkasını dönmesine izin verme. Sen dön arkanı...

    Rapor vermeyi unutma :)

    YanıtlaSil
  3. Seni seviyorum,sarılır mısın bana?
    Çok ihtiyacım var inan:'(

    YanıtlaSil
  4. @KocaMemelim al kucağım senin olsun. İstediğin zaman çık git, sen çıkmadan ben seni bırakmam.

    @Vanilyam iş yattı gibi :(( yağmur yağıyor lan, ama allahtan ümit kesilmez bakalım hele noolcek

    @sade ne kikirdiyon gızz :Pp

    YanıtlaSil
  5. Uwww ne güzell gelişmelermiş bunlar yahu. Kiranı ödemene çok sevindim valla keşke bende kartımı ödeyebilsem :D ama *bok* öderim.

    YanıtlaSil
  6. Îlk defa bóyle bi yazi okudum hala yaziyomusunuz bilmiyorum ama arka arkaya 3 kere okudum gúzel ya cok begendim sanirim artik sayfaya aboneyim.hayatta basarilar

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.