-->

23 Ekim 2010

Küçük küçük itirafcıklar

Koca Memeli ve Ayris geçenlerde beni mimiklemişti. Mim'in konusu 5 itiraf!
Eee tamam düşünüyorum da neyi itiraf edeyim ki? Lan zaten bu sayfayı kimselere söyleyemediğim, konuşamadığım dile getiremediğim, konuları yazmak için açtım. Yani aslında bi anlamda yazdıklarım hepsi itiraflarımdan ibaret. Tamam yinede yazmaya çalışıyım. Umarım itiraf sayılırlar :)))


1-Mesela ailemden nefret ediyorum, ama nefret ettiğim kadar seviyorum da. Nefretim ve sevgim eşit derecede olduğundan, birbirini sıfırlıyor ve sonuç olarak aileme karşı duygusuz kalıyorum. Ama bu konuda kafam karışmıyor değil, hani onlara karşı  bir şey hissetmeyip, duygusuz olduğum için üzülsem mi? Sevinsem mi? bilmiyorum. Ne bok yesem ki? Bu konu için kafam her zaman için karmakarışık.

2-İlk yakınlaşmamı mahallemizde yaşıtım olan bi çocukla yaşamıştım. Televizyonda izlediğimiz Yalan Rüzgarı dizisini taklit ediyorduk ve pipimiz biraz sertleştiğinde birbirimize sürtünüp durmuştuk. Zevk alıyor muyduk bilmiyorum ve ama o pantolonlu halimizle-giyinikçe yaptığımız bu sürtünme çocukça değildi. Şehvetli bir şekilde yapıyorduk ve bunu farklı zamanlarda bir kaç defa daha tekrarladık. 

3- altı yaşındayken ilk kez bir vajinayı inceleyerek bakmıştım. Ne olduğunu, nasıl olduğunu ve neden benimkinden farklı olduğunu anlamaya çalışmıştım. Vajinasını incelediğim kızla aynı mahalledendik. Büyüdükçe yakınlaştık ama daha sonra sadece arkadaş kaldık. Bütün mahalleli bizi birbirimize yakıştırsada, onu kendime hiç bir zaman  bi arkadaşdan daha yakın olarak göremedim. İyi bir arkadaşdı. Sürekli kavga ederdik ve kavgalarımız saç saça, baş başa ağız burun kanatan cinsten kavgalardı. Ama kavgalarımızı en fazla 1 yada 2 gün sonra unutmuş olurduk. Kızın en büyük hayali evlenmekti. Onlarca çocukla çıktı, denedi denedi denedi ve nihayet geçtiğimiz yıl evlendi. Mutsuz, ama yinede bir çocuğu var.

4-Babamın beni sevdiğini ilk olarak 4üncü sınıfta dişçiye götürürken elimi tutmasından anlamıştım. Şımarmıştım, sevinmiştim, mutlu olmuştum. Elimi tutması hoşuma gitmişti. İlk defa elini tutmuştum. İlk defa bi babam olduğu hissini yaşamıştım. İlk defa bi erkekle bu kadar yakınlaşmıştım. Hep hayatımda olsun, elimi hiç bırakmasın diye düşünmüştüm. Olmadı zaten 2 yıl sonra ayrıldık, başka bi şehirde yaşamaya başladım.

5-16 yaşındayken kız arkadaşımla ilişkiye girdim. İzlediğim porno filmlerdeki fantezilerimi hepsini gerçekleştirdik. Beklentimin üzerinde, müthiş tatmin edici güzel bir ilişkiydi. Onunla evlenmeyi düşünüyordum. Ama olmadı ayrılmak zorunda kaldık. Sevmiştim onu, oda beni sevmişti. Ama sevmek tek başına hiç bi boka yaramıyor. Beraber yaşamak için çok daha güçlü olmak gerekiyordu. Ama  o zamanlar  çok küçüktük, daha 16 yaşındaydık. Geçen yıl tekrar karşılaştık, sımsıkı sarıldık birbirimize. Şimdi benim gibi tam bi oruspu olmuş.

7 yorum:

  1. ben seni bunda mimlemiştim :/

    http://kendimediyordumki.blogspot.com/2010/10/gecmisime-dair-buyuk-srlar.html

    neyse olsun^^ çoğu kişinin blogu zaten itiraf dolu:) gayet de olmuş...

    YanıtlaSil
  2. olsun önemli değil yahu:) gözden kaçıyor arada, söylemek lazım belki de, çok kişi takip edince oluyor:) ben de geçen kaçırmışım öyle:$

    sevgiler^^

    YanıtlaSil
  3. Çok pardon yorumunla farkettim. Bu itiraf konusu aynı olduğu için ikinizin mimi olsun ;)

    YanıtlaSil
  4. şey, umm öhöm.

    tamam.

    yazı çok güzel ama herşeyi çok erken yaşamışsın sanki.Yoksa ben mi herşeye geç kalmışım.Öyle birşey.

    sevginin ve nefretinin birbirini sıfırlaması olayını ben yeni yeni yaşıyorum, eskiden hep sevgi ağır basardı, büyüdükçe ailenin kusurları, davranışları ve ruh hallerindeki bozukluklar insanın sinirine dokunmaya başlıyor.Yalnız değilsin yani :)

    Sana kişisel bir soru sorsam olur mu? benim çok bir bilgim yok ama biseksüel mi oluyorsun yani ? yoksa karşı cinsten biriyle olan ilişkin kendini deneme aşaması mıydı.

    kendine iyi bak.
    net dostun hazal :)

    YanıtlaSil
  5. Koca memeli huh!
    Altında ezilesin:p

    Güzel yazmışın,fena güzel!İtirafların...Can acıtı bazı,mutlu edici bazı.Seviyor gibiyim seni!

    YanıtlaSil
  6. Iıı şey biraz büyük itiraflarmış yahu, hele son maddeyi söylemek cesaret ister. Ha ilk maddedeki görüşüne aynen katılıyorum valla.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.