-->

19 Eylül 2010

İnsan canını yakanları, diğerlerinden daha çok severmiş. O yüzdendir ki, götümüze koyanları da asla unutamıyoruz.

Önceki gün benim eskilerden biriyle, Ercan'la konuşmuştuk ve güya bende buluşucaktık. Ama olmadı ve ben yine bana verilen sözün tutulmamasına kızıp, içten içe kendimi yedim. Yemekle kalmadım verilen sözün tutulmamasından dolayı da, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu da yetmedi, kendimi oruspuçocuğu gibi hissettim.

Aslında onunla geçenlerde msn de konuşurken, bir şey söylemişti ve ben de kızıp ''keşke seninle bardan hiç çıkmasaydım'' deyip silmiştim. Çünkü biz onunla hep barda karşılaşıyorduk ve o ''bana gidelim'' diyordu ben de ''bar dışında kimseyle görüşmüyorum, yiyişeceksek burda yiyişelim, yoksa dışarda allahın selamını vermem sana ibne'' diye redediyordum. Sonra işte bi gün, onun iyi biri olduğuna karar verip bardan beraber çıktık ve olay çığrından çıktı. Hooop bi anda ona alışıverdim ve bazen osbir çekerken bile onu düşünüyordum. Zaten eğer ki osbir çekerken ister istemez birini düşünüyorsanız, tamamdır boku yediniz manasına gelir bu.

Neyse işte oraları geçip, tekrar oruspuçocuğu olduğum durumlara döneyim. Bayram münasebetiyle küslerin barışması olaylarını msn listeme de taşıyıp, tüm engellediklerimin engellerini kaldırdım. Tabii Ercan'la sadece msn de ekli olmamız yetmemişdi, birde telefon numaralarımız vardı birbirimizde ve arada arayıp ''bara çıkıcak mısın?'' diye soruşurduk. Sonra kızınca msn yetmedi, bide telefon numarasını falan da silmiştim. Hatta bi kaç gün sonra ''lan keşke silmeseydim, iyi adamdı, boynumu iyi yalıyordu, hem beni seviyordu, üstelik totale vurduğunda, bugüne kadarkilerin hepsinden çok da iyi sevişiyordu, şu ilk tanışma aylarını atlatırsak sevgili falan da olabiliriz'' diye düşünmüştüm.

Ve gerçekten baktığımda şimdiye kadar tanıştıklarım arasında en mütevazisi, en oturaklısı, en erkeği, en samimisi, en en en hatta enlerin hepsi ondaydı. Diğer ibnetorlardan kat be kat iyiydi. Neyse işte; msn e bayram havası getirince, ortalık şenlik yeri oldu. Sonra dayanamadım yine engellelledim çoğunu. Tabii bayramdan bu yana msn de fazla kullanmadım ve kullandığım zaman, ya çevrim dışı göründüm, yada hiç bi sikim iş yapmama rağmen meşgul gösterip durdum. Sonra bu meşgul anlarımdan birinde (işte bi iki gün önce) hoop bi baktım bizim Ercan ''selam hayırsız, artık selam da ver miyorsun'' deyiverdi. Hemen msn listeme onu ekleyip ''yok yahu, görmedim'' falan gibilerinden bir şeyler dedim. Sildiğimi söylemedim, daha doğrusu ayıp olmasın diye söyleyemedim. Zaten konu o olmadığı için de, kem küm ederek ''engelliydin, daha yeni engelini kaldırdım'' demeye gerek görmedim. İşte negzel konuşuyorduk. Laf lafı açarken ''motor aldım, yarın o tarafa geçiyorum, seni kaçırıyım orman fantezin varsa yaparız'' dedi ve motorun fotoğrafını gönderdi. Motora baktım süperdi, hatta benden bile güzeldi dsjkhhdsghdsggd tamam lan espri yaptım :D

Ama hakkaten motor güzeldi. Dünyanın parasını vermiştir amcık. Neyse ''hayırlı olsun, ama benim orman fantazim yok, hem çalı çırpı üzerinde sevişirken, götümüze haşere girer, akrep sokar çıplak halde, üst üsteyken felç olursak kötü olur, hem ev arkadaşımı postaladım, sen gel bana'' deyiverdim. O' da ''tamam yarın görüşürüz'' deyince kapadık msn i. Sonra işte saatler geçti, ben uyudum sabah oldu, kalktım işe gittim. Akşamı ettim, bi arıyım dedim ki, nah bi baktım telefonu yoktu bende, ee biz nasıl görüşcez bu piçle dedim. Sonra eve geldim, nete girdim, sağa sola laf yetiştirdim derken gece saat 11 falanken, telefonum çaldı. allahtan o telefonumu silmemiş. Kem kümler arasında ''alo'' deyiverdim ''ne yapıyorsun hayırsız'' dedi ''heeeeççç oturuyordum, sen ne yapıyorsun'' falan deyip lafı geçiştirdim ''nerdesin'' deyince de ''caddedeyim'' dedi, hemen atlayıp ''bana gelsene'' dedim, o da atlayıverdi ''tamam, ev nerde?'' diyince, evi tarif ettim. sonra işte caddeye gelince gittim aldım, eve geldik. İçerde boş boğazlık yaparken hooppp ben dururmuyum yapışıverdim, o hemen ne yapıyorsun dedi, bende boşversene işte ne yaptığım belli değilmi. böyle böyle adamı kudurtup hooopp ayak üstü sevişmeye başladık.

Şimdi o benden 15 cm falan uzun, ama fazla aşşağıda eğilip dudaklarıma tam yapışmaya tenezzül etmiyor. Bende kısa olmanın verdiği aşşğılık duygusunu alt etmek için, ayak parmaklarımın üzerinde yükselip dudaklarına asılıyorum. Sevişme uzayınca ayak parmaklarım ağrımaya başladı, sevişirken bi yandan da içimden ''hoopp ne yapıyım? ne yapıyım?'' derken, öpüşmeyi kesip ''diğer odaya geçelim'' deyip yatak odasına gittik hoooop hemende seriliverdik. Ama nasıl sevişiyorsuz varya, o zaten boynumu bi öpüyor varya, ben nerdeyse kotumu aşşağı indirip hadi götüme koy diycem, öyle o şiddetde öpüyor piç. Sonra işte olay koptu, salya sümük sevişirken cıbıldak kalıverdik, herhalde 1 saat falan yiyiştikki 69a yatıp olaya noktayı koyuverdik. Noktayı koyuncada, 69 pozisyonunda, ikimizde mışıl mışıl uyuya kalmışız.

Ama arada onun horlamalarından falan uyanıyorum, dizimle boynuna vurup, horlamasını kesmek istiyorum, yalnız o anda uyanıcak, yanlış anlıycak diye düzeltemiyorum da, eee boşalmışım uykuya dalıp sersemleşmişim yerimden kalkmaya tenezzül de etmiyorum. Böyle ara ara onun horlamaları eşliğinde uyanıp tekrar uyuya kalıyorum. Sonra bi ara o da kendi horlamasından rahtasız olup uyanınca ''aman aman geç kaldım'' deyip kalktı, tuvalete gitti. Bende kalktım onu işerken izledim. Bana göre bir erkeğin en sexi olduğu anlardan biri de, işerkenki anıdır. Böyle ayaktayken falan ofssss. Neyse işte sonra gelip giyinmeye başladı ''hayırdır ne oldu'' dedim, o da ''saat 06 da işde olmalıyım'' deyiverdi. Hımm tamam deyip götüm başım açık, yatağa uzandım, o da giyindi. Çıkarken kapıya gittim, kalsaydın iyi olurdu dedim, oda pazar günü tatilim var, eğer istiyorsan cumartesiden gelip kalırım'' dedi. Böyle söyleyince gözlerimin içi parladı ''tamam'' dedim, sonra  o cumartesiye sözleştik ve o ''görüşürüz'' deyip çıktı.

O gidince şöyle kendime baktımda, yine yalnızdım boşverip, saati falan ayarladım cıbıldak cıbıldak yatağa uzanıp battaniyeyi çektim uyudum. Uyandığımda saat 10:00 du nete girdim, sağa sola bakındım, porno sitelerde sik taşşak resimlerine bakmak istedim ama canım istemedi, vazcaydım. Neyse işte, gün geçti akşam oldu. Gün içinde, akşama kadar geceyle ilgili hayaller falan kurdum kendimce;
İşte sarılıp uyumuşuz, sonra gecenin bi yarısı uyanıp 69 yapıyoruz sonra uyuyup kalıyoruz, sonra ben  uyanıyorum o uyurken dudaklarını falan ısırıyorum, sonra bakıyorum uyanıcak gibi değil, kendime onun koltuk altında bi yer yapıp, burnumu koltuk altına dayayıp uyumaya çalışıyorum.

Neyse ammına koyım ben gün içinde, böyle hayaller kurarak zar zor akşamı ederken, bi baktım saat olmuş 21:30 filan dedim arıyım, aldım telefonu onu aradım, ııııhhhh cevap vermedi. Dedim duymamıştır falan, görünce o arar. Ama yok herhalde gözleri kör falan oldu ki görmedi diye içimden geçirmeye başladım.Yani başka bi açıklamasıda yoktu. İnsan gelicem demişse gelir, gelemiycekse de ''işim çıktı gelemiyorum'' der. Ama yok, akşama kadar kurduğum hayallerle kaldım. Gelmedi, ben de kapıyı, pencereyi sımsıkı kapadım, battaniyeyi dizlerime çektim oturdum gece boyunca, korku gerilim filmleri izledim. Tabii bi yandan da, bol bol ona sinir oldum, kandırıldığımı falan düşündüm.


Aslında kızmıyorum, sinir falan da değilim, ama söz verip  gelmemesi ve üstelik aramaması insana koyuyor. Lan piç msn den ''biz bu gidişle sevgili olucaz'' deyip duruyor, ama bi halt yaptığı yok. Bende aslında onun ''biz bu gidişle sevgili olucaz'' sözlerini sevmiştim. Hani ne biliyim işte, böyle biraz laf sokar gibiydi ama, hoşuma gitmişti. Bundan anlıyorum ki:
İnsan; canını yakanları, diğerlerinden daha çok severmiş. Bu olaydan da bunu anlıyorum. Zaten diyecek başka da bir şey kalmadı. Ama bi daha da ona dönüp nah bakar, selamını alırım.

17 yorum:

  1. Güzel yazıyosun, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. tebessümle okudum, salla gitsin :)

    YanıtlaSil
  3. sevgili pic
    demek ki ne yapmak gerekiyormus fazla hayal kurup kaptirmamak gerekiyormus
    yada olmama olasiligini olma olasiligindan fazla tutmak gerekiyormus
    bu tip ibne ler icin
    ne diyoruz
    kirk yil yagmur yagsa birsey olmaz mermere, guven olmaz ibneyle berbere....

    YanıtlaSil
  4. @adsız salla salla nereye kadar ammına koyım :D sallaya sallaya elde bişi kalmadı sjshdshgdshsd

    @homeles negzel tekerlemeler biliyorsun öyle :Pp

    YanıtlaSil
  5. deveye diken insan a ......

    dogayi seviyorsan agac dikicen insani seviyorsan domaltip ......

    YanıtlaSil
  6. @homeless shjhdshdshdshd son tekerlemene öldüm, bence onu ibne ata sözü yapalım hdgdfgdygd

    YanıtlaSil
  7. olur pipi
    daha var bende aklima geldikce yazarim sana :))

    ii bi pazar olsun

    YanıtlaSil
  8. seni kolilemiş, sonrasında tekmeyi basmış işte. :P

    YanıtlaSil
  9. hacı işin bundan sonrası tek lafa gider ;
    karı var dedile geldik

    YanıtlaSil
  10. İnsan canını yakanları, diğerlerinden daha çok severmiş. O yüzdendir ki, götümüze koyanları da asla unutamıyoruz. Aq gayrı sabah olmaz bana hayatımı bu kısa cümleyle özetledin

    YanıtlaSil
  11. Bize iyi davrananları çantada keklik görüp davranışlarımıza dikkat etmiyoruz. kötü davrananlara kul köle olabiliyoruz ama nedense.

    ne demişler: deve dikeni, insan .ikeni severmiş...

    YanıtlaSil
  12. ve depresifin ağzından dökülenler karşısında x-coach'un ağzı açık kalır. böyle.

    :O

    YanıtlaSil
  13. O değil de, ulan bi tane de düzgün adam denk gelsin sana be!

    YanıtlaSil
  14. Fazla naz aşık usandırır.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.