-->

14 Eylül 2010

Allahım ben sana inanıyorum, sen de bana inanıyor musun?

Altındişliçingene (aslında hayriye), muzbotu adlı blogunda beni mimiklemiş. Mimiğin şartıda mektup yazacakmışız. Dedim tamam yazıyım. Lan düşündüm kime yazcam ki?? Allam kime nasıl, yazıyım sen söyle? Sana yazsam posta kutun yok, zarfı ya cami avlusuna, ya havra kapısına, ya kilisede günah çıkarma yerine bırakmam lazım. Ama ya bi satanist alıp okursa?? Yoksa sana ulaşacağını bilsem hemen çiziktirir gönderirdim. Zaten bu benim içinde kolay olurdu, neden dersen (ki demezsin, sen nedenide bilensin, ama bilmeyenler için söyliiim) senin 3 mekanınada bi kaç adımlık yakınlıktayım. Çünkü bi kilise hemen karşı sokakta, bi cami az ilerde, sinagog desen oda bi kaç yüz metre ötede. Hoop hemen sana ulaştırırverirdim, ama yok sana yazsamda gelmez ki.

Allam madem bunlar olmuyor, yarattığın şu internetten bi mail adreside sen alıp kullansaydın, biz zavallı kullarından özel olanlar (mesela ben çok özelim, hatta özellerin en başında birinci gelirim) yalnız adresini bilirdik, hiç kimseyede söylemez ve direkt sıkıntılarımızı, sana yazardık. Sen de yardım ederdin, benim gibi özel kulları, özellikle sevindirirdin. Hatta keşke MeSeNen de olsaydı, seninle akşama kadar yazışır, cevap vermediğin zaman, ekranını titretirdim. Sana şu smileylerden bol bol atardım  ^_^  hatta bazen kızmayacağından emin olduğumda dil çıkarırdım, nah aynen böyle :Pp belki sen de bana kahkahayla eşlik ederdin böyle :D:D yada smileyleri sevmiyorsan kahkahalarını saçma sapan harflerin bir araya gelmesiyle, yani böyle dfhjlladgglghdjlhdgjlslhjsdfk yaparak, yani yarılarak gülerdin bana.

Hem biz seninle böyle yazışsaydık, ben yatmadan önce her gece son iletimde xoxo derdim, sen de bana beo (yani : BanaEmanetOl) derdin.
Neyse, imkanların yok, msn kullanamıyor, bizimle mektuplaşamıyorsun, ben de bu yüzden buraya yazıyorum. Nasılsa sen, gören, bilen, duyan, okumayı ve bu kabloları, hatta ıvır zıvır her şeyi yaratansın. Ben yazıyorum sen oku:

Sevgili allahım, neden karşıma benden 10 cm kadar uzun, hafif göbekli, sürekli kirli sakalı olan, mavi veya yeşil gözlü olması tercihim, ama olmasada olur, onun yerine güzel bakmayı bilen, şaşkaloz olmasın ama hafif şühela bakışlı olmasıda güzel olur, kumral ve esmer arasında bir ten rengi olan, saçı yumuşak ve yetmezmiş gibi yer yer kırlaşmış, yüzünden gülücük eksik olmayan, hatta sürekli pişmiş kelle gibi sırıtan, konuşmayı bilmesede anlamayı ve dinlemeyi bilen, koltuk altı ve apış arası sürekli hafif uzunlukta kılları olan, herkesle geçinmekte üstüne olmayan, beni sürekli, hatta her fırsatta öpüp duran, hatta hiç nefes falan da almasın, sürekli beni öpsün  dursun amcık :)) hatta yörüngem olsun, etrafımdan eksik olmasın. Resmen götümün yörüngesi olsun. Dönsün dursun. Hahhh ne diyodum ben, iştee böyle birini neden nasip etmiyosun?? Haaa neden??


Tamam yörüngem olmasın ama en azından, bi bokum olduğunu belli etsin, etrafımda vızıldasın ve benide kendine benzetsin. Valla rahat olsun, ama tüm bunların yanında piçin allahı olsun, oruspuçocuğunun feriştahı olsun. Beni sıksın, siksin, hayatımdan bezdirsin. Sevgisiyle boğulup öleyim, elini başımdan eksik etmeyen biri olsun, ama gözlerinden de ışık hiç eksilmesin.


Allam çok şey mi istiyorum. Ne olur yani bu mektubuma/mailime ses versen, he desen, olur desen, al şu piçi başına çal desen? Hadi  allahım, sana inanıyorum, yap artık bi güzellik. Valla yoruldum, pes etmek üzereyim.

18 yorum:

  1. gökte uçan kuşlara
    kurumuş kocamışlara
    boynu bükük kalmışlara.
    3 5 7 tane.
    ver

    amin.

    YanıtlaSil
  2. yareppimm her cümleden samimiyet akıyo anasını satim insanın allah olup dualarını kabul edesi geliyo o derece :D her şeyden öte beo ya bittim ilk okuyunca bu ne la dedim de açıklamayı görünce hass dedim güldüm :)

    YanıtlaSil
  3. sen de derken "de" ayrı diyecektim ama içim elvermedi bu kadar şeyden sonra :p gökten şapır şapır herif yağsın allam inşallah amin.

    YanıtlaSil
  4. okurken dedim ki
    ahaaa Alllah duydu galiba cocugun sesini benden bahsediyor bu pic dedim taaaaaki

    dur bak yaziyorum simdik

    neden karşıma benden 10 cm kadar uzun, 1.83 UM

    hafif göbekli, EVET VAR

    sürekli kirli sakalı olan, TURKIYEDE OLUYOPR

    mavi veya yeşil gözlü olması tercihim, ELA

    kumral ve esmer arasında bir ten rengi olan, ESMER

    saçı yumuşak EVET COK YUMUSAK VE SEVILESIDIR

    ve yetmezmiş gibi yer kırlaşmış, EVET 19 UMDA BASLADI BEYAZLAMAYA

    yüzünden gülücük eksik olmayan, HMMM

    hatta sürekli pişmiş kelle gibi sırıtan, OHAAA

    konuşmayı bilmesede anlamayı ve dinlemeyi bilen, BUNDA SORUN YOK

    koltuk altı ve apış arası sürekli hafif uzunlukta kılları olan, HATTA ONLARDA YUMUSAK VE HERDAIM GUSEL KOKULU

    herkesle geçinmekte üstüne olmayan, AGA SICTIK ISTEEE HERSEY GUSEL GIDERKEN BU NEDIRR
    NEDIR AGA BUU

    BEN GECINEMEM OLE HERKESLE
    BAK OPUCEKTIM SENI BIRDE
    MILYON OPUCUK YAPICAKTIM
    OFFF SICTIN BATIRDIN HACII YAAA
    ONDAN SONRA BENIM ISTEKLERIM NEDEN KABUL OLMUYOR
    OLMAZ HACII MANTIKLI SEYLER ISTE
    :))))))

    YanıtlaSil
  5. Postu okurken aklıma Tanrının dogum günü diye bi kitap geldi, orda da bir reklamcı Tanrının yeni imajı üzerine msn üzerinden konuluyorlardı yav :D Süper post olmuş, ellerine sağlık uleyn! :)

    YanıtlaSil
  6. buna bayıldım.inan ki valla billa bayıldım.viktorya'ya da kocaman bi aferin insan allah olup dualarını kabul edesi geliyo sundan ötürü.şııştt çocuk iyisin iyi..

    YanıtlaSil
  7. @ Modafobik
    Tanrı'nın Doğum Günü
    ( Burak Özdemir )‏
    ayni kitap okurken benimde aklima geldiydi vallla
    gusel kitapti:)) tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  8. @homeles sırf yabancı değilsin, tanıdıksın diye son kuralın üstünü çizebilirim :Pp

    @nesimi ^_^

    @modafobik tenksss

    @camsil :))

    @victoria dshjhggdhghsdgsdhjhj amin de amin

    YanıtlaSil
  9. Modern Times.

    En sevdiğim filmlerden.
    Yazıyla bağlantısını kurmaya çalıştım,kafam skildi resmen ama yazı da kopardı.Alaka kurmasam da olur.Fena ya.

    YanıtlaSil
  10. @USturupsuz yahu ben en son bi istekte bulundu ya, hani böyle böyle bi adam olsun diye, hahhh bak işte resimdeki çıbıldak adam çok hoş, onun gibi falan yani ^_^

    YanıtlaSil
  11. "beo (yani : BanaEmanetOl)" haha, süper bu! :D

    Umarım en yakın zamanda bu dileğin gerçekleşir. Ben de yalnızlıktan isyanlara gelmek üzereyim...

    YanıtlaSil
  12. Kahkahalarla okudum. Takipteyim

    YanıtlaSil
  13. http://estensel.blogspot.com/2011/01/hayattan-beklentilerim-neler.html



    Dualer hep bir :D

    YanıtlaSil
  14. Allah kabul etsin şeker :))

    Buldun mu peki böyle birin? :]

    YanıtlaSil
  15. Muzbotu
    serkoş(ama bana hayriyene mektup yaz sen)
    dsumay
    hayat erkeği
    camsil
    junior(aptalmahmurgibin)
    sena

    Bunlardan hangisi eşcinsel, ona göre onları da okuycam.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.