-->

23 Ağustos 2010

Osbir çekerken aklından çıkarman gerekenler: 1- Sevgilin

Dün pazar olmasından dolayı, önceki geceden kalma banyo havlusuyla evde akşama kadar dolanıp durdum. Ev arkadaşım da, evdeydi oda pek çıkmadı bi yere, arada bir laflıyorduk. Laflamalarımız arasında kendisine karşıda ev tuttuğunu ve taşınıcağını falan söyledi ''hayırlısı olsun, sen bilirsin'' gibilerinden bir şey gevelediğimi hatırlıyorum. Onun dışında pek bir şey konuşmadık, sonra dışarı çıktı kendisine eşyaları paketlemek için boş koli falan bulmaya gitti. Ben de oturdum, akşama kadar yerimden bile kıpırdamadım. Sadece ertesi gün yatağımda açlıktan ölmüş olarak bulunmamak için, akşam 21:00 de dışarı çıkıp, yemek yedim, yemekte Piç Kurusu'nu aradım biraz lafladık ve ardından berbere uğrayıp saç sakal traşı falan olup, biraz insana benzemeye çalıştım. Sonra berberden çıkıp direkt eve döndüm.

Eve geldiğimde ev arkadaşım eşyalarını toplamaya başladığından dolayı her 20 saniyede bir ''şu senindi, bu benimdi'' deyip duruyordu. Baktım böyle uzayacak ''istediğini alabilirsin, sorun değil'' deyip kısa kestim. Ardından soyunup havluyu aldığım gibi duşa girdim. Bi 10 dakika falan, dökülen suyun altında oyalandım, sonra şampuanı aldım bi güzel köpüklendim. Ama nasıl köpüklenme. Sanki dersin 3 yaşında çocuk annesinden gizli banyo yapıyo. Köpükleri gördükçe bi seviniyorum bi seviniyorum sormayın. Sevincim devam ederken, her tarafımı iyice bi ovaladım. Ovalarken malum yerlerimede dokunmadan edemiyor ya insan, hah işte ben hiç duramıyorum. Aklıma bide Piç Kurusu takılınca olay hepten koptu zaten.

Vücudumu ovaladıkça pipim ayaklandı. Pipim ayaklandıkça Piç Kurusu aklımda yer etmeye başladı, tabii doğal olarak iyice bi kudurdum. Pipide nah köpüklerin arasında kocamanlaşınca dayanamadım, canım çekti asılmaya başladım. Ama yeteri kadar tatmin etmiyordu beni, tam ayaklanmamıştı. Piç Kurusu'nu beynimde şekilden şekile sokarken, pipi elimde macun kıvamına geliverdi. Ama hala sertleşmemişti. Piç Kurusu'nun bakışları aklımdaydı, onunla öpüştüğümüzü, beni sardığını, onunla uyuduğumu, deli gibi seviştiğimizi düşünmeye başladım. O arada, öyle bi asılmaya başladımki, inanılmaz hızlı geldim. Tabii boşaldığımda, pipimin fena şekilde yandığını geç de olsa farkettim.

Sonra Duşta iyice bi yıkanıp çıktım. Ama pipiyi unuttum. Gece biraz ağrıdı ama çok fazla rahatsızlık vermedi. Sabah uyandığımda bir ağrı falan yoktu. Yanlız şu an ofisteyim ve bacaklarımın arasında inanılmaz bir şekilde ağrıdığını hissediyorum. İnsanın neresi acırsa, canı orda atarmış derler ya, şu an canım; sikimde atıyor.

Aghhh ulan eşşek kafam ne diye böyle hayvan gibi asıldımki. Zaten köpüklü banyo neyimeymiş. Yıkan çık hayvan herif. Gerçi asılırken 13 yaşında çocuklar gibiydim. Sanki dersin evde tek başıma kalmışımda ilk kez osbir çekcem. Yanlız köpüklü banyonun yanlız suçu yok, sevgilinin de suçu var. Eğer birini çok arzularsan işte sonu böyle olur. Dün gece onunla konuşurken ''arada bir, seni düşünerek osbir çekiyorum'' dedim, bana gülücük smileyi atarak ''piç'' dedi :(( Off sikimden tecavüze uğramışım gibi canım yanıyor. Yanlız bişi söyliim mi onu düşünerek osbir çekmek gibiside yok.

6 yorum:

  1. güzeldir sevgilinin veya adayının süslediği 31 seansları. ben yatakta sevişmelerimizden sonra bana çektirdiği gibi yapmaya çalışıyorum ama tadını vermiyor.

    YanıtlaSil
  2. @x-coach onunla seansların tadı hiç bişide olmuyor

    @mehter yok lan aşka gelip çok sıkmışım yavrucağı
    ehu ehu ehu sonradan farkettim de, geçti artık :(

    YanıtlaSil
  3. Yazdiklarin cok guzel okurken baya bi guldum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben olsam ona sen de beni düşünerek osbir çekiyor musun diye sorardım (:

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.