-->

26 Ağustos 2010

Olum ne bu havan, kendine gel, altı üstü sokakta yürüyosun!

Az önce yemek yedim. Şimdi nette dolanırken şunları da tarihe geçip zıbarıyım diye açtım blog sayfasını.
Akşam iş çıkışı caddede Piç Kurusu'yla karşılaştık. Bende hiç heyecanlanma, kalp çarpıntısı falan olmadı. Oysa ben, olurda karşılaşırsak elim ayağım birbirine girer, yolda adımlarım birbirine karışır tökezler düşünce, rezil olurum diye düşünüyordum. Ama düşündüklerimden hiç biri olmadı. Yanında modacı dediğim piç vardı. Karşılaşınca doğal olarak durduk, tokalaştık birbirimizi sorduk.

Piç Kurusu'nun üzerinde siyah bi gömlek vardı ve yaka bağır açık geziniyordu. Gömleğin iki düğmesi daha açılsa, göbek deliği görünecekti. Bu arada göğüs kıllarını falan traş etmişti ve yeni yeni çıkmaya çalışan kıllar göze batıyordu. Yanındaki modacı ondan uzun duruyordu. Ve doğrusu onun üzerinde ne bok olduğu hiç aklımda bile değil. Ama kolkola girip cadde de gezmelerinden, anladım ki ava çıkmışlar. Piç Kurusu'nun gözünde bir gözlük, bide gözlük taktığı için etrafında inanılmaz bi hava vardı. Özgüveni paçalarından taşıyordu ve suratında adeta yüzlerce insanın arasında, yanlızca kendisi yaşıyormuş gibi bir ifade vardı. Bu havalı durumuna karşılık bi parmak atıp ''sakin ol, hepsi geçti'' diyecektimki durdum. Zoraki olarak nasılsın, nereye gidiyorsun adlı nefret uyandıran bıkkınlık sorularından sonra, görüşürüz deyip ayrıldık.

Evet ben ona aşık olamam. Keşke benim için nette kalsaymış. Aman be, öfff be buydu işte ne bekliyordum ki. Tam bir piç olsun diyen ben değilmiydim. Evet o fazlasıyla büyük bi piç. Hemde oruspuçocuğu. Ama benim piçlik anlayışım bu değildi. Hayat tarafından biraz daha yontulmuş bi piç arıyorum. Haydi bakalım rasssgele :D

9 yorum:

  1. içinden düşündüklerini hislerini süper yansıtmışsın.

    YanıtlaSil
  2. Yemezler. Bu cümlelerin gizlediği anlam farklı. Ben herzamankinin tersine çok samimi bulmadım açıklamalarını . Hayallerin gerçeğe döndüğü noktada heyecan hissi yokolduğundan, yaşadığın durum normal sayılabilir. İddia ediyorum; çok açık ve net bir şekilde sen bu çocuğu beğeniyorsun.

    YanıtlaSil
  3. ahahahahah neler diyosun sen böyle :)
    kendine gel :)

    YanıtlaSil
  4. rezağlet.
    king diyosa doğrudur.
    o gözlüklü kadınnnı gördüğümde ben ne yapardım biliyo musun; başparmağım ile işaret parmağımı birleştirir, yuvarlak yapar arkasından diğer parmaklarımı boru gibi kıvırır sonra pıııırt! diye ses çıkarırıdım. öyle yani...


    bide diyodun ki piç beni beğenmezse... #ikimden aşağı Kasımpaşa (seninm blogunda bile Kraliçe Sırdaşı çizgimden çıkamıyorum). bak, sen beğenmedin.

    dooru bearphorus'a. çaylar coach'tan.
    pardon. biralar.

    YanıtlaSil
  5. @king @x-coach tamam çocuğu beğeniyorum ama olum nasıl desem, ya çocuk çok havalı.
    Yani çocuk gerçekten havalı, ayakları yerden kesilmiş ve doğrusu inşallah bi an önce ayakları sağlma bi şekilde yere basar diye dua ediyorum.
    Hani bu kadar hava çok çok çok fazla.

    ahh ulan anlatamıyorum, kelimeler kaçışıyor tuttamıyorum, tutsam buraya yazacağım hespini.

    Anlatabildim mi?

    YanıtlaSil
  6. #ötü empayırsıteyt binasını kuşbakışı gören lubunya sendromu diyoruz biz buna.

    YanıtlaSil
  7. heheheheheheh negüzel isim lan o öyle ^,^

    YanıtlaSil
  8. O piç asla acaba beni beğenicek mi diye tasalanmadı senin gibi. Ama sonuçta beğenilmeyen sen değil o oldu.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.