-->

24 Ağustos 2010

Evet sevgili arkadaşlar, nihayet dananın götüne koyduk

Dün akşam, nihayet dananın götüne koyduk. Bütün korkularım, bütün endişelerim, yani kısaca ne kadar olumsuz düşüncem varsa akıp gitti. Siktir olup bitti.
Sebebi de Piç Kurusu'yla konuşmamız ve ardından resmimi göndermem.

Şimdi piçler için özet geçmişken, uzun bi yazıya başlıyorum demedi demeyin.
Dün gece Piç Kurusu'yla telefonda konuşurken ''gece görüşürüz'' deyip kapadık. Sonra ben eve geldim falan işlere dalmışken, zaman o kadar hızlı geçmişki saat 00:30 olmuş bi anda. Hiç farkında değilim. Bi baktım msn den ''hani arıycaktın, aramayacaksan ben yatcam'' dedi. Dedim ''olum bi dur, geç ara dedin bende o yüzden aramadım, saat2-3 gibi arıycam'' dedim. O'da ''yok lan çok geç o saat, yarın konuşuruz'' dedi.

Ben; O bunları yazarken, bi yandan telefonu almış O'nu arıyodum, böyle yazınca kapattım. Sonra biz konuşmaya başladık falan derken, dedim ki ''ulan dur sana resmimi atıyım, gör nasıl bi ibne olduğumu'' Tabii bunları rahat rahat yazıyorum ama, onunla konuşurken ödüm götüme karışmış durumda. Beğenilmeme korkum o kadar fazlaki anlatamam. Zaten bu aralar bende, O'nun tarafından beğenilmeme korkusu kadar başka bi korkum yok. Ammına koyım, o beni beğensin, varsın dünya sikine takmasın. Benimde çok sikimde olmaz bu durum valla. Ama yeterki o beni beğensin.

Neyse işte bu korkularla, beraber daha önceden gözüme kestirdiğim ve zaten herkes tarafından beğenilen ama benim pekde hoşuma gitmeyen profil resmimi attım. Resmi indirdi. Ama hayvan herif hiç bişi yazmadı. İçimden oruspuçocuğu beni beğenmedi herhalde, piç oğlu piç falan derken. Tuttum klavyeye abandım ''Ne oldu? gördün mü?'' ve ''niye cevap vermiyorsun? konuşsana piç'' dedim. İçimden ''tamam boku yedim, beğenmedi beni. Artık ilk işi beni msn de engeller, siler, telefonuda kapatır, sonra ben bi kaç gün onun resimlerine bakarak osbir çekerim ve sonra da zaten sike sike alışırm'' diye düşünürken sırıtan smiley gönderip ''piççççç'' diye yazdı. Bunu gördüğüm anda, ağzım kulaklarıma vardı yeminlen. Sanki saxo yapılmışım gibi mutlu oldum.

Çekici bulduğunu söyledi. Bunu duyunca dayanamadım ehi ehi ehi yaptım. Sonra ''beğenildiğimi her zaman duymak istediğimi'' söyledim. O da ''götün kalkmasın diye hiç söylemeyeceğim'' dedi. Ben de ''götümü sen kaldır, başkası kaldırmasın'' dedim. Böyle laf ebeliği yaparken, biraz daha gevezelik yapıp muhabbeti bitirdik, o da uyuyacağını söyledi. Sonra bilgisayarın başından kalktım, o anda ev arkadaşım geldi ''hesap görelim mi?'' dedi ''olur görelim'' dedim. Geldi kiramızı, ev masraflarını falan hesaplayıp biraz konuştuk. Kirayı daha önceden peşin almıştım, o yüzden bende parası kalıyordu. Kalanı çıkarıp verdim. Bir kaç gereksiz cümle daha konuştuk, sonra ben iyice esnemeye başlayınca kalkıp odama gittim, oda eşyalarını toplamaya devam etti.

Odaya geldiğim gibi soyundum, gece uyurken giyindiğim tişörtü falan giyinecekken vazgeçip yine havluya sarındım. Çırıl çıplak uyumuşum sabah 08:30 da uyandım. Ev arkadaşım iyice toplanmıştı. Her şeyi paketlemiş, bugün taşınacak. Ben giyinip çıkarken o tuvalette sıçıyordu. ''Kendine iyi bak görüşücez nasılsa'' dedim çıktım. Onun da derdi ayrı, zaten siktirsin gitsin amcık. Başımı belaya sokmadan kurtuldum ya ondan, daha ne istiyim.

10 yorum:

  1. bi koy bakalım şu fotoğrafını şuraya. bizde
    vay piççççççççççççççççççççççççççççççç diyelim :P

    YanıtlaSil
  2. olum fena alışkanlık yaptın bende ha. sıkı bir takipçin oldum. nihayet çiçek ve böcekten bahsetmeyen bir fırlama çıktı meydanee.

    YanıtlaSil
  3. @The King sikmişim çiçeğini, böceğini :))

    bana, seni gerek, seni :D

    YanıtlaSil
  4. Nölüyön coach? Sanki bi taş atılıyomuş gibi hissettim. Du du ziyarete gideyim senin bloga şimdi

    YanıtlaSil
  5. Ben zaten olduğum yerde çatladıydım fotoğraftan sonra ne olacak diye... Az piçç değilsin... Çatlattın beni:)))

    YanıtlaSil
  6. :))
    oruspuçocuğuna bak bana piç diyo :))

    YanıtlaSil
  7. Ben de fake foto atarsın diye düşünüyordum neyse ki kendi fotonu atmışsın :d

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.