-->

30 Ağustos 2010

Daha çok hamsın, biraz yan piş evlat

Dün tüm dünya için çok önemli bir gündü. Çünkü gerçekten bir karara varmam gerekiyordu ve vardım. Kararım kesinlikle şu ki, ben kendi yaşıtlarımdan, yaşımın altındakilerden hoşlanamıyorum. Birlikte olamıyorum, bi boklar çevirip yiyemiyorum. Kendimi zorlayıp o boku yemeye kalkışıncada olmuyor. Tabii bu zorlamalarım, kasılmalarım falan sadece benim için değil, karşı taraf içinde çok kötü oldu.

Neyse işte olayın şeyyyine geleyim. Dün benden 5-6 yaş küçük tombiş bi çocukla, haltlar çevirmeye karar vermiştik ve evin boş olmasını fırsat bilip, buluştuk. Çocuk daha önce hiç sevişmemiş, hiç bi bok yememiş ve habire öperim deyip duruyordu. Sonra biz buluştuk falan, benim eve geldik. Kapıyı kapatır kapatmaz allah ne verdiyse daldım. Zaten bu dalma mevzusunuda daha önceden konuşmuştuk, o bana ''nasıl olacak bu iş, nasıl başlıycaz'' demişti, bende ona ''kapıyı kapatır kapatmaz öpüşmeye başlarız, olay da kendiliğinden yürür gider'' demiştim. Öyle de oldu, hiiiç oyalanmadık öpüşürken bide soyunuverdik. Amcık gömleğimin düğmelerini öyle bi açıyo ki neyseee. Tüm bunları böyle güzel güzel anlatıyorum ama nasıl zorluyoruz kendimizi varya. Öfff anlatamam. Çocuk fazlasıyla heyecanlıydı, bende ilk defa kendimden küçük yaşta biriyle ne bok yiyeceğimi bilemememin derdindeydim.

Zaten ilk defa böyle bıdık biriyle yakınlaşıyorum, O'da ilk defa biriyle öpüşüyor. O'nun daha önceki cinsel hayatı, bi tek osbirden ibaret biri işte. Ama ne kadar masum bi bilseniz. Allahım sende beni sınamak için mi böylelerini karşıma çıkarıyorsun ne yapıyosun anlamadım, ama ben böyle çoluk çocukdan hoşlaşamıyorum. Kendimi o kadar zorlamama rağmen rahat rahat öpüşemedik bile. Çocuk içinde kötü oldu. Sonra baktım böyle zorlayarak olmuyor, çocukla otururken dönüp ''ulan sen hiç ibnelik işlerine bulaşmamışsın, bari şöyle bi 5-6 yıl bekle, iyice öğren bazı şeyleri o zaman yine bakarız. Ama şimdi olmuyor. Bende zaten olgunlar ve piçler dışında kimseye ısınamıyorum. Bekleyelim zorlamayalım.'' dedim. O'da hepsi bu muydu? falan dedi ve ben biraz daha anlattım. Aslında yaşının çok genç olduğunu, zaten sexin, hele birde ibnelerin sexe ulaşma yollarının çok kolay olduğunu falan anlattım. Sonra bu sefer cinsellikten uzak uzun bir öpücük kondurdum bekle acele etme, zamanı gelince anlarsın. Şimdi kendini zorlama dedim. Sağdan soldan falan konuştuk ve artık sen git istersen gibilerinden bir şeyler söyledim, O'da evet gitmek istiyorum dedi ve kalkıp uğurladım.

O gidince bende oturup bir film açtım. Sanırım adı Angela idi. Filmi biraz izlemiştim ki, baktım o msn de çevrim içi oldu. Selam selam deyip durduk ve dayanamayıp ''ulan böyle hep birbirimizi gördükçede olmaz, birbirimizi blocklayalım mı? sende rahat edersin bende'' dedim, O'da ''Evet'' dedi. Sonra biraz daha ibnelik hakkında konuştuk, kendimce ona yaşamak istediklerinin, onun için çok erken olduğunu falan anlattım ve birbirimizi blockladık.

Şimdi dün olanlara, yediğim boka bakıyorumda abi harbiden olmuyor, ben kendimden 1-2 yaş bile küçük biri olsa hoşlanamıyorum. Olmuyor yapamıyorum. Olgun ve dolgunlar dışında kimseyle yakınlaşmıycam artık. Ayy çocuğu hatırlardıkça miğdem bulanıyor. Bugünlerde şöyle aklı başında hafif kıllı, 30 lu yaşlarında biri çıksa karşıma ne hoş olur varya. Yemin ederim affetmem, belki anında abanıp sikerim bile. ^_^ Yani, dün yaşadıklarımdan dolayı, kendimden o derece tiksiniyorum.

8 yorum:

  1. mahfol! :D
    banada bulalım bi 30luk.
    yazılarını okudukça
    sen=ben
    gibi bi ruh halina bürünüyorum ve bu beni hiç hoşnur bırakmıyo. rakibimmişsin gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  2. sevdim lan bu blogu. ilk yorumumu ilk okuduğum konuna yapıyım bari :D

    oO ciddi ciddi garip ve bir o kadar amele bir durum. sende de suç var. ne diye tecrübesiz birini sikmete çalışıyosun ki. Sikişmeyi öpüşmekten ibaret sanan biriyle hem de..

    Umarım yaşamazsın bi daha.. Dikkat et ;)

    YanıtlaSil
  3. @x-coach biz senle sevgili olalım mı :D
    beni en iyi sen anlarsın, seni en iyi ben anlarım, gibime geliyor. :))))

    YanıtlaSil
  4. Giderek parlıyorsun evlat. Bana sorarsan, içindeki "kırılgan" yanınla barışman lazım. Böyle bir genelleme yapılmasına karşı olmakla beraber, doğru insanın/insanların, türkiyem coğrafyasında yaş farkı olan çiftlerden oluştuğu gerçek. Toparlayayım; senin enerjini, coştukça coşan dışa dönük yanını; ateşi hafiften kora dönmüş birikimini tevazuyla harmanlayan bir partner iyi dengeler. Fakat amaç "sex" ise buna katılmıyorum. Kolay gele.

    YanıtlaSil
  5. @king kırılgan yanlarım olduğunun farkındayım ve insanları kırmamak için buraya yazıyorum. Yazdıkça rahatlıyorum ve daha az kırdığımı farkediyorum.
    Sadece sex için bi partner arasaydım her gece birilerini bulmak zor değil.
    Sanırım hayatımda baba rolünü üstlenecek bi erkeğe ihtiyacım var. Bunun gün geçtikçe daha iyi anlıyorum.
    Anlıyorum ve bi gün o oruspuçocuğunu bulacağımı, yada onun beni bulacağını adım gibi biliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Az biraz da ben tarif edildim :) Yaş 30.... 20'li yaşlarımda olgunlardan hoşlanırdım. Olamazdım benden genç olanlarla. Yaşlandıkça beraber olamayacağımı düşündüğüm gençlerden de hoşlanmaya başladım. Yelpazem genişledi... Yani değişiyor tercihler... Bizler değişiyoruz, tercihlerimiz değişiyor...

    YanıtlaSil
  7. aklım başımda, kıllıyım da (asdf) ama kahretsin ki yaşım tutmuyor :P

    YanıtlaSil
  8. Tombul çocuk için üzüldüm ya en azından birisini ayarlayıp gitseydin.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.