-->

01 Eylül 2010

Bir erkeğin yaşı kaç olursa olsun önemli değil, ama lütfen olabildiğince piç olsun

Geçenlerde twitterdan biriyle tanışmıştım. Ama nasıl yazışıyoruz varya, dersin okuma yazmayı yeni sökmüşüz. O bana yazıyor, ben ona yazıyorum falan, böyle it gibi yazışıp duruyoruz. Mesajlaşmalar o kadar hızlandıki anlatamam. Nerdeyse işi gücü bırakıp onunla yazışıcam. EE tabii adam işi gücü bırakmış tatile çıkmış, kumsala da uzanmış almış eline rahat rahat yazıyor, ben ofiste göt olmuş ona cevap yetiştiriyorum. Sonra neyse işte, biz bi kaç gün böyle kudurmuş gibi yazıştık olan oldu falan bu tatilden döndü. Döndüğünün ertesi günü bi cafede buluştuk tanıştık koklaştık falan derken hoop bi anda onun evine gittik.

Eve gittik ama nasıl utangaç rolleri yapıyorum varya. Sanki daha önce hiç yarrak görmemiş köylü rolündeyim. Adamında benim ne bok olduğumdan haberi yok. Bende hiç çaktırmıyorum.
Böyle falan derken yemek istedi oturduk zıkkımlandık falan, bu arada tv açık ve bana bişiler gösterip yanıma oturdu. Yanımda dediğimde ben 2 kişilik bi koltukta oturmuşum oda hop götünü koyuverdi. İşte o kendince bahanelerle falan dokunmaya çalışıyor, bende arada bir sanki ilk defa böyle bi bok yapıyormuşum gibi rahatsız olmuşum havalarında, artistik yapıyorum ve adam elini çekiyor.

Allam o anları hiç unutamam. Sonra neyse işte bi ara iyice elini rapp diye omzuma bırakınca ses etmedim. Şöyle yavaşça döndüm yüzüne baktım ve kendimi arkaya doğru yasladım. Elini koltukla, omzum arasında biraz sıkıştırıp küçük kız çocuğu gibi yüzüne baktım tekrar. Yemin ederim gözlerinin içi ışıldadı. Sanki dersin vereceğimi anladı da bi anda mutlu oldu. Neyse işte ben böyle utangaç havalarında Kemal Sunal'ın, Şaban filmlerindeki Zeyno karakterini canlandırıyorum. Sonra laflamaya devam ediyoruz, laflarken de bu bana gıdım gıdım yakınlaşıyor. Lan ibne tutsa kendine çekse, gözlerimin içine bakarak ''farkındaysan buraya gevezelik yapmaya gelmedik'' dese tüm çirkinliğine rağmen dudaklarına yumulcam. Ama yok adam hem çirkin, hem cesaretsiz. Böyle 2 ucu boklu değnek misali uğraştırıyor. EE bende hep atlayan taraftım ve o gün atlayan olmamaya kararlıydım. İnad ettim, dedim bakıyım ne haltlar dönecek. Ama yok, saat doldu bu hala dokunmak için kıvranıyor. Yemin ederim adamda iş yoktu, zaten nerdeyse bi ara Zeyno rolünü kenara bırakıp ''öfff yeter sikişeceksek sikişelim, yoksa sıkıldım, gidiyorum'' diye çıngar çıkaracaktım. Ama tutum kendimi onu da yapmadım.

İçimden sabır çeke çeke tvye bakıp mal mal konuşmaya devam ettik. Ne konuştuğumuza da bilmiyorum. Zaten artık bi ara iyice sıkılmıştım ve kenarda duran moda dergilerini karıştırmaya başladım. Ama nasıl karıştırıyorum varya dersin derginin genel yayın yönetmeni benim ve eksik bişiler var mı diye böyle ağır ve havalı bi şekilde karıştırıyorum. Sonra ortalarda bi yere gelmişken hoşuma giden bi resmi gösterip şu tür çalışmaları çok beğeniyorum zırvalığına başladım. O da katıldı sözleriyle ahh evet, bende çok severim.

Baktım yanaşacak gibi değil, ona doğru yanaştım ve ''bak sana şuna çok tatlı ama yaaaeee'' deyiverdim. O'da mal mal ''aaaa evet gerçekten çok tatlı'' dedi. O arada kendimi biraz daha yaklaştırdım ve dergiye beraber bakmaya başladık. İbne herif anca o zaman harekete geçti. Zaten harekete geçmese yüzüne tükürdükten sonra, büyük bi küfür edip kalkıp çıkacaktım.

Biraz daha yakınlaşınca osbir çekmekten nasır tutan elini sağ omzuma attı ve ben de acıyıp biraz daha yakınlaştım. Yemin ederim tam o anda kalbinin davul gibi ses çıkardığını duydum. O böyle kendi içinde kopa dursun, ben de onun kalp atışlarına odaklanmıştım. 50 yaşındaydı ve kalbi inanılmaz hızlı atıyordu. Adam ölecek, bende katil olucam diye götüm yusuf yusuf atadursun, kendimi biraz sürttüm ve sakinleşsin istedim. O anda iyice sardı beni ve bende öyle durdum. Sonra öpmeye başladı. Hiç karşılık vermedim, hiç bişi yapmadım. Koltuğa uzanırken benide çekti, uzanıverdik beraberce. Pantolonumun üstünden iki eliyle götümü okşarken, bi an durup dikkat kesildim titriyordu, hayır beni sikebilecek biri değildi. O da sadece tepkilerimi ölçüyordu. Eğer elini götüme atarsa nasıl bi tepki vereceğimi görmek istiyordu. Hiç karışmadım, istediği gibi okşadı, ben de kedi gibi biraz daha hızlı sürtünmeye başladım.

Sonra malafatlarımız iyice sertleşince haydi yatak odasına gidelim dedi. Kalktık seni kucağıma alıyım dedi. Yıldırım hızıyla şaka mı yapıyor, ciddimi diye bön bön bakınırken o beni gerdeğe girecek gelin gibi kucağına almaya kalkıştı. O anda dayanamadım patladım ve aman aman kalsın işte gidiyoruz dedim. Odaya girdiğimiz gibi soyunduk uzandım yatağa, oda soyunmuştu uzandı yanıma ve bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ne yaptığını anlamadım ve eminim oda ne yaptığını hiç bilmiyordu.

Şöyle baktım da, zaten pek hoşuma giden bi tip değildi ve nerdeyse yaşına hörmeten yatağına girmişim, kendimi kasmayı ve Zeyno rolünü bırakmaya karar verip o bi yerlerimi yalarken bende asılmaya başladım. Adam ne kadar çirkin olsada yaşı büyüktü ve yanımda olduğu için biraz olsun içimde bişiler vardı. Malafata asılıp bunları düşünürken, yüzümü yeni çıkmaya başlayan sakalına sürdüğümü hatırlıyorum ve zaten o anda boşaldım. Boşalmamla ''lütfen biraz uzak dur'' demem bir oldu. Oda biraz öte tarafa giti. Yatakta öylece kendime baktım ve içimden ''ne yapıyorsun gerizekalı'' dedim kendi kendime. Tam bi gerizekalıydım. Sırf adamın yaşı büyüktü, sırf birazcık erkeksiydi ve ben onun yatağına girmiştim. İçimden, kendime kocaman küfürler arasında siktir çektim ve o bir şeyler gevelerken kalkıp banyo yapmak istediğimi söyledim. Ben banyo girdiğimde, O'da bana bir havlu getirdi. Suyun altına girdim. Su vucudumdan akıp giderken, yaptığımdan pişmanlık duyuyordum. Çünkü tamamen rol yapmıştım, oda oynadığım role hiç sesini çıkarmamıştı. Oynadığım role uygun davranmıştı ve bundan rahatsızlık duyuyordum.

Sanki benim sessiz duruşuma aldanmamalı ve oda piçliğini dışa vurmalıydı diyordum. Ama sonra yıkandıkça adamın aslında piç olmadığını büyük bi mal olduğunu kabullendim. Sonra çıkıp kurulandım ve giyindim. Ben giyinirken o banyoya girdi, fırsat bu fırsat dedim çantamı aldım ve kapıyı sessizce açıp çıktım. Telefonumu kapadım ve o gece hiç açmadım. Sonra defalarca aradığını ve ''sorun ne'' diye bi mesaj yazdğını gördüm. Cevap vermedim ve yine kapadım. Sonra unuttum o olayı. Böylece 50li yaşlarındaki mallardan hoşlanmadığımı farkettim. Şundan eminim artık, bir erkeğin yaşı kaç olursa olsun önemli değil, ama lütfen olabildiğince piç olsun.

11 yorum:

  1. Olgunlardan uzak durmaya başlaman iyi olmuş, iş üstündeyken kalpten gittiğini düşünsene oww şet.
    :D

    YanıtlaSil
  2. herkes,
    kim olursa olsun
    ne olursa olsun

    daima bir açıklamayı hak eder.

    YanıtlaSil
  3. biliyormusun
    bunu yasayan tek sen degilsin

    sen yasina baska seylere hurmet edip bisiler yapmissin baskasida baska birsey icin yapiyor

    sadece bosalmis olsak bile
    -eee tamam ne var, bosaldik, rahatladik
    a.q. ohhh siktir et gerisini demek gerek sanki

    yada ben artik ole diyorum
    sikim saolsun a.q. next oneee

    yalniz uyanmaktansa pisman uyanmak daha iyidir

    YanıtlaSil
  4. @x-coach bak @homeless ne dedi :))

    yanlız uyanmaktansa, pişman uyanmamak daha iyi.

    YanıtlaSil
  5. birlikte uyu demedik herhalde.
    uyuma da zaten. ben uyurum senin yerine.
    neyse.
    adam sana ne oldu dediğinde bence dönüp olanları ve kafanın içinde şekillenenleri anlatmalısın. tek gecelik ilişkin bile olsa; hoşlanmasan bile bu insanın konu hakkındaki fikirlerini bilmeye hakkı var. çünkü olayın bir yönü onu da ilgilendiriyor.
    kişisel fikrim ve edindiğim tecrübeler bana diyor ki, birbirimizi her geçen gün daha fazla kırıp içimize kapanmamızı sağlıyoruz. bu da benim hiç hoşuma gitmiyor.


    rumuz: otobüs tekerleği

    YanıtlaSil
  6. @x-coach
    O gün kafam çok karışıktı ve inan bazen karışıklık anlarında sessiz kalmak, sessizce siktir olup gitmek daha iyidir.
    Yaşadığım deneyimlerden her şeyi konuşmanın daha kırıcı olduğunu, bazen ağzınızdan çıkan cümlelerin karşımızdaki kişiler tarafından farklı anlamlandırıldığını ve bunun daha büyük, üstelik hiç bir zaman, kapanmayacak yaralara sebep olduğunu gördüm.
    Artık görmek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  7. bişey dicem bunu yaşayan 2 erkek mi anlamadım ben :/

    YanıtlaSil
  8. evet ya bende anlamadım orasını bi açıklarmısınız :)

    YanıtlaSil
  9. sende büyük bi piçe benziyorsun, farkın iyi olman

    YanıtlaSil
  10. Yaşını hörmeten yatağına gitmek nedir ya? :D

    Biz en fazla elini öperek hürmet gösteriyorduk oysa ki :D

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.