-->

28 Ağustos 2010

Allah'ım insan kendisinde olanı, başkasında görünce neden o kişiden nefret ederki?

Bu aralar çok sık, hatta bilgisayarım açıkken muhakkak açık olan bi ibne sitesi var. Adı: Romeo.
Romeo'da o kadar çok tanıdık yüzle karşılaştımki, bi an amcam, dayım, abim falan onlarlada karşılaşacağımı düşünmedim değil. Demek insan ortamın kaşarı olunca, sonuç böyle oluyor. Ama doğrusu ailemden kimseninde ibne olmasını, bu yetmezmiş gibi birde orda bulunmasını, hiç mi hiç istemiyorum. Çünkü ben varım yeter. Elhamdülillah hepsinin açığını kapatıyorum, yokluklarını hiç göstermiyorum.

Tabii bunu söylüyorum ama, sizinle taşşak geçmediğimi bilin lütfen. Çünkü gerçekten abone olduğumdan bu yana, adeta orda yaşar gibi zaman geçiriyorum ve gece gündüz demeden tüm üyelerin profillerine bakıyorum. Zaten bazı profillere defalarca baktığımdan dolayı, bazıları kendilerini bi bok sanıp kendileriyle ilgilendiğim için baktığımı düşünüp ''ne bakıyosuuuunnn'' tarzı mesajlar attı. :)) Tüm bunlara rağmen arada kaçırdığım veya kaynayan varsa da affetsin :Pp

En çok dikkatimi çeken şey ise, herkesin feminenlerden kaçmasıydı ve el birliği yapmışcasına ''feminenler uzak dursun'' diye yazmışlardı. Ammına koyım feminenler ne yapsın salatalık mı kullansınlar, onlarında canı yarrak istiyor. Etmeyin eylemeyin, kendinizi bi bok sanıp onları dışlarcasına, profillerinize saçma sapan cümleler yazmayın. Çünkü çok komik görünüyorsunuz.

Üstelik yazılan cümleler, sadece uzak durmaları için değil ''sizlerden nefret ediyoruz, geberin oruspuçocukları, domuz dölünde boğulun'' tarzı kin ve nefret cümleleriydi. Yanlız yazanlara dikkat ettim, feminen diye tanımladıklarından daha çok feminenler. Hatta bir kaç tanesiyle konuştuk, nerdeyse inceliğinden kırılıp yerlere döküleceklerdi. Allah'ım insan kendisinde olanı, başkasında görünce neden o kişiden nefret ederki? Neyse burda kesiyorum.

9 yorum:

  1. ""Ammına koyım feminenler ne yapsın salatalık mı kullansınlar""
    koptum bu cümleye :)

    YanıtlaSil
  2. askere gittin mi çok merak ediorm

    YanıtlaSil
  3. "feminenler uzak dursun!", bismillah gibi birşey gey homofoblar için... Bir de onun taşra versiyonu "adam gibi adam olun!" var, hatta bir keresinde "feminenlere de saygım var"'ı görmüştüm :)
    öylelerine canımlı, cicimli cevaplar yazmak çok keyifli oluyor, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. @adsız ben onların hepsini yapıyorum :))

    Profillerine öyle yazanlar çok komik olduklarının farkında değiller. Ulan feminenlerden hoşlanmıyorsan yazmana gerek yok mal herif diyesim geliyor.
    Ha baktın feminenler mesaj atıyor, sende yanıt yazmasın olur biter. Bu kadar kasmanın ne anlamı varki denyoo

    YanıtlaSil
  5. çünkü kendi durumunun farkında olan birey bir şekilde kendisini tamamlayacak birisinin hayalini kuruyor.

    neyse.


    ay næğbær ayoooğğl! (bu arada serçe parmak havaya kalktı, dirsek 90 açıldı). æfemineğğ sevmiorm bæn. hæpsiğ mağfolsuğn! :D

    tam kafa oluyorlar.

    YanıtlaSil
  6. @x-coach seni gidi pis homofobik ibne ehehehehehe :D

    YanıtlaSil
  7. "insan kendisinde olanı, başkasında görünce neden o kişiden nefret ederki?" Homofobiklik göstergesi!

    YanıtlaSil
  8. Yazıyı okuduktan sonra romeoya hayaterkegi yazmam?

    YanıtlaSil
  9. Oysa ki ben en çok feminen severim. Onların işvesi, cilvesi, yaşam enerjisi beni çeker. Ha bir de dilfleri, olgun erkekleri severim :d

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.